CHP'den Muhittin Böcek'e istifa baskısı
Muhittin Böcek ve oğlunun, Özgür Özel'e yönelik "milyon avroluk" para iddiaları parti yönetiminde rahatsızlığı artırdı. İstifaya yanaşmayan Böcek için bugün yapılacak MYK toplantısında ihraç formülünün masaya gelmesi bekleniyor.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve oğlu Gökhan Böcek’in, yerel seçimlerden önce Özgür Özel’in talebi ve Veli Ağbaba’nın talimatıyla ayrı ayrı 1 milyon avro ile 200 bin dolar verdiklerini iddia etmesi parti içerisinde rahatsızlığı büyüttü.
Parti yönetiminin Böcek’in gönüllü olarak istifa etmesini beklediği, ancak Böcek’in istifaya sıcak bakmadığı ifade ediliyor.
Parti kurmayları, Özkan Yalım sürecinde yapılan hatanın bir benzerinin Böcek için yapılmaması gerektiğini savunuyor.
Kurmaylar, özellikle genel merkeze uzanan iddiaların partiyi zan altında bıraktığını savunuyor. Böcek’in son dönemde cezaevinde CHP’li yöneticiler ve parti avukatlarıyla da görüşmediği öğrenildi.
CHP’de bugün gerçekleştirilecek Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında Böcek’in ihracının gündeme gelebileceği ifade ediliyor. Bazı kurmayların sürecin uzamasının CHP’ye siyasi maliyet çıkaracağı görüşünü dile getiriyor.
-
kalender 1 ay önce Şikayet Etyahu ne kafa özel dahil chp yöntimi rüşvet isterken suç olmuyor istifa etmiyorlarda rüşveti istedikleri suçlu evet oda suçluda ceremesini niye alan değilde veren çekiyor bir bilen var ise söylesinBeğen Toplam 5 beğeni
-
muhammer 1 ay önce Şikayet Etbarış yarkadaşı ve diğerlerini anında partiden atanlar acaba yalı'ı böcek'i nasıl oluyorda bir türlü atamıyooooor acabaaa:=)Beğen Toplam 3 beğeni
-
hakan 1 ay önce Şikayet EtGarip ama gerçek , yolsuzluğa bulaşan chpli belediye başkanlarını chpliler eleştirirken şöyle diyorlar nasıl böyle tedbirsiz davranabiliyorlar? Yanındaki adamı seçerken kendilerini satmayacak kişileri seçmesi gerekir. Bunları neden sen direk yapıyorsun işini dolaylı yollardan hallet...Beğen Toplam 4 beğeni
-
Envers 1 ay önce Şikayet EtBöcek ailesi CHP yimi yıpratıyor ilginç rüşvet ve metres olayı taaas ozelide içine aldı daha ne olsunBeğen Toplam 4 beğeni
-
cengaver 1 ay önce Şikayet Etrüşveti isteyen ve alan değil veren istifaya davet ediliyor verende alanda suçludur her ikisinin de istifa edip cezasını çekmeliBeğen Toplam 3 beğeni