40 günlük yası Erdoğan için bozdular

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad ve eşi Esma Esad, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a konakladıkları otelde hoşgeldin ziyaretinde bulundu. Ziyarette küçük bir de ayrıntı vardı..

40 günlük yası Erdoğan için bozdular
40 günlük yası Erdoğan için bozdular
GİRİŞ 23.12.2009 02:45 GÜNCELLEME 23.12.2009 02:45
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Resmi temaslarda bulunmak üzere Şam'a gelen Başbakan Erdoğan'ın, konakladığı Four Seasons Oteli'ne geçmesinden kısa bir süre sonra Esad çifti de otele geldi.

Erdoğan ve Esad çifti, basına kapalı bir süre görüştü.

Bu arada, bir süre önce kardeş Mecd Hafız el Esad'ın vefatı nedeniyle 40 günlük yas tutan Esad ailesinin evden çıkmadığı belirtilirken, ''jest'' yaparak Erdoğan ailesine hoşgeldin ziyaretinde bulunduğu bildirildi.

AA

YORUMLAR 21
  • Bildiğim KADARIYLA 15 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye bir çok meselede çevresine örnek olabilecek pozisyondadır. Milletimizin istiklal savaşı, Zalimlerin sömürgesinden kurtulmak bakımından diğer mazlum milletlere örnek olduğu gibi tarihin akışı içerisinde hoşgörüsü ve iç huzuru da çevresine örnek olabilecek durumda olan tek ülkedir. Bu noktada komşuları üzerinde etkin, huzurlu bir aile durumdaki vaziyetimizin bozulması çabalarının kaynakları iyi değerlendirilmeli ve milletçe oyuna gelinmemelidir. Fitne odaklarına pirim verilmemelidir.
    Cevapla
  • mehmet tokat 15 yıl önce Şikayet Et
    İSLAM ÜLKELERİNİ BİR ARAYA TÜRKİYE GETİRİYOR. neden türk kelimesi koyuyorsunuz türk islam birliği ismine diyenlere arz edilir.. suriye toplasın suriye islam birliği densin. arabistan yapsın arap islam birliği densin. ama yapamıyorlar. yapmıyorlar. yapmayı düşünmüyorlar. ama türkiye düşünüyor, çalışıyor, didiniyor. maşallah.
    Cevapla
  • ahmet söğüt 15 yıl önce Şikayet Et
    gün. kısır ve altın günü de tertip ediniz arkadaşlar.evet ,olay çok güzel ama bu kadar abartmanın mantığı nedir?
    Cevapla
  • modern müslüman 15 yıl önce Şikayet Et
    Tüm İslam ülkeleriyle böyle samimi olalım. sevgi ve kardeşilk tüm kapıları açari artık birlik zamanı
    Cevapla
  • YILMAZ İBRAHİMBAŞ 15 yıl önce Şikayet Et
    iyiki varsın. Zalimler bizi böyle ortamlara hasret bıraktı.Ülkeyi yıllarca yönete basiretsiz ve beceriksizler yüzünden çevremizde ne kadar ülke varsa hepsiyle düşman olmuşuz.Bu aslan parcasıyla yeniden dirilişe geçti ülkemiz.İyiki varsın başbakanım sen bu ülkeye bu insanlara ALLAH ın bir lütfusun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Olası üçüncü dünya savaşı senaryosu! Dünyanın en güvenilir 11 ülkesi açıklandı
İran'dan peş peşe füzeli saldırı! İsrail'de ölenlerin sayısı açıklandı