Bakan Şimşek nişanlısıyla elele GALERİ
Geçtiğimiz ya İngiliz eşinden boşanan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek yeni evliliği için gün sayıyıor. Mimar nişanlısı Esra Kara ile bugün elele basının karşısına çıkan Şimşek 'Nişanlımı sizlerle tanıştırmak istedim' dedi.

GİRİŞ 28.12.2009 00:11
GÜNCELLEME 28.12.2009 00:11
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir hafta önce nişanlandığı mimar Esra Kara ile yeni yılın ilk haftasında dünya evine gireceğini söyledi.
Çok merak edilen nişanlısını Gaziantep'te gazetecilerle tanıştırmak istediğini belirten Bakan Şimşek, "Ben Gaziantep'in yerel basınını seviyorum. Bir Gaziantep milletvekili olarak, basınla nişanlımı Gaziantep'te tanıştırmak istedim." dedi.
Mütevazi bir törenle aileler arasında nişan düzenlediklerini belirten Şimşek, nikahında mütevazi olacağını, düğün yapmayacaklarını kaydetti.
Nikahın 8 Ocak 2010 günü yapılacağı belirtilirken nikah şahidinin ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olacağı kaydedildi.
Esra Kara ise konuşmamayı tercih etti.
CİHAN
YORUMLAR 27
-
savcu 15 yıl önce Şikayet Etmesut. allah mesut bahtiyar etsin bir yastıkda kocasınlar...Beğen
-
yıldırım dağ 15 yıl önce Şikayet Etyakışmışşş. sayın bakan allah tamamına erdirsin eski eşimizden güzel doldugu yüzbindefa kesin...Beğen
-
fatih özkonyalı 15 yıl önce Şikayet Etallah mesut etsin. demekten başka yorum olmaz.Beğen
-
elif 15 yıl önce Şikayet Ettebrikler. Açıkcası çok yakışmışlar,kendilerini tebrik ediyorum,ancak olumsuz yorumlarada katılmıyorum,zekası ve bi okadarda idealist oluşu bu ülkenin pekde rastlayamdığı bir şeydir,Beğen
-
specialist banker 15 yıl önce Şikayet Etşöyle bir bakıyorum daaa!!. daha adamın ne bakanı olduğunu bilmeyen adamalr bile yorum yapıyor:)) özel hayatından size ne!! hani haberde kocaman da yazıyor maliye bakanı diye:))Beğen