Sabahat Akkiraz konser iptaline kızdı

CHP’ye üye olduktan sonra bazı konserlerinin iptal edildiğini söyleyen Sabahat Akkiraz, öfkesini siyasi soslu cümlelerle dile getirdi

Sabahat Akkiraz konser iptaline kızdı
Sabahat Akkiraz konser iptaline kızdı
GİRİŞ 18.02.2011 10:06 GÜNCELLEME 18.02.2011 10:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kars Beledeyisi’nce 4-11 Mart tarihleri arasında ilde gerçekleştirilecek Beyaz Uykusuz Uzaktaadlı festivalde sahne alması planlanan Türk halk müziği sanatçısı Sabahat Akkirazın konserinin belediye tarafından iptal edildiği belirtildi.

Akkiraz, Demek ki artık ülkemizin bazı yerlerinde yalnızca siyasi olarak aynı olanlar sanat yapabilecek ve aynı siyaseti paylaşmayanlara yaşama hakkı tanınmayacakdedi. Akkiraz, CHP’ye üye olduktan sonra bazı konserlerinin de iptal edildiğini söyledi.

(Cumhuriyet)

YORUMLAR 2
  • müslüman mahallesi 13 yıl önce Şikayet Et
    TARAF OLAMAYAN SANATA BERTARAF OLMA HAKKI.... millete anca bunu bahşederler..
    Cevapla
  • rasim mirza 13 yıl önce Şikayet Et
    biz demiştik..!. sanatçılar siyasete girmemeli..siyasi fikrin olabilir ancak illede partiye kayıt olman sart mıydı.?.sen olmayınca eksık mı kaldılar..?şimdi hangi partıden olursa olsun bu gıbı sanatcıları davet edecek yonetıcı,acaba bızım aleyhımızde bır cumle edermı ?kendı propagandasını yapar mı dıye endıselenecektır...herkes sızın zaten yapınızı bılıyor ve severken ...yazık ettınız kendınıze..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri