Kılıçdaroğlu'ndan bir gaf daha! / VİDEO

Kılıçdaroğlu; "Yeniden İzmir'deyiz, Sadece Akdeniz'in değil, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın incisi İzmir'deyiz" diyerek gaflarına bir yenisi daha ekledi.

GİRİŞ 04.06.2012 19:40 GÜNCELLEME 04.06.2012 20:22
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İzmir 'deydi. Partisinin İl Kongresi'nde konuştu. Kılıçdaroğlu, "Yeniden İzmirdeyiz, Sadece Akdeniz 'in değil, sadece Türkiye'nin değil, dünyanın incisi İzmir'deyiz" diyerek gaf larına bir yenisi daha ekledi...

MERSİN İÇİNDE GÜNDEYDOĞU DEMİŞTİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaret ettiği Tarsus ilçesinde bir gaf yaparak, "Bakın Mersin Güneydoğu'nun incisi haline geldi. Gidin sahilde gezin bakalım, Güneydoğu'da böyle temiz sahili nerede bulacaksınız? Bulamazsanız." demişti.

YORUMLAR 33
  • murat nişli 11 yıl önce Şikayet Et
    onun maksadı başka beyler abartmayın. sanırım 2100 yılında iktidar olunca izmiri akdenize mersinide güneydoğuya bağlayacak onun sinyallerini veriyor :))
    Cevapla
  • Ahmet Gül 11 yıl önce Şikayet Et
    insan chpnin başındakileri düşündükçe . başını ellerinin arasına alıp ağlayası gerliyor.
    Cevapla
  • aydincskn 11 yıl önce Şikayet Et
    içim acıyor!. aşağıda yorumcular çok güzel açıklamış, gerçekten de demokratik rejimlerde hükümet olamasalarda, gerektiğinde hükümete kök söktürecek, insanın "hah işte hükümet gibi muhalefet" diyebileceği bir muhalefete neredeyse hükümet kadar ihtiyaç varken bunları görünce içim acıyor hele oy verenleri düşündükçe bi acayip burkuluyorum. allah kimseye bir tane de olsa oyunun boşa gittiğini hissettirmesin, düşündürtmesin yaşatmasın. yaşa sayın kılıçgafoğlu! sen sadece mersin'nin değil aynı zamanda güneydoğuanadolunun, sen sadece izmir'in değil akdenizin, sen sadece türkiye'nin değil muz cumhuriyetinin boşbakan! adayısın hem de bu konularda hep birincisin!
    Cevapla
  • aga 11 yıl önce Şikayet Et
    geçen gün. rüyamda chp genel merkezini gördüm. binanın bir duvarında kılıçtanoğlunun dev bir resmi asılı yanındada büyük punta harflerle itina ile gaf yapma dersleri verilir yazıyordu. rahmetli erbakan sağ olsaydı eğer bu adama seni gidi gafçı seni derdi herhalde.
    Cevapla
  • Nedim Kurnaz 11 yıl önce Şikayet Et
    o kıvırtmadan ben söyleyeyim.. atatürk hani "ordular! ilk hedefiniz akdeniz'dir! ileri!" demişti ya. aslında o zamanlar ege'ye akdeniz diyorlarmış. bakalım nasıl kıvırtacak. istanbul'a da bir zamanlar konstantinopolis deniyordu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler