Kürşat Tüzmen'e kafa attı

CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın oğlunun eski Bakan Kürşad Tüzmen'e kafa attığı iddia edildi.

Kürşat Tüzmen'e kafa attı
Kürşat Tüzmen'e kafa attı
GİRİŞ 09.06.2012 08:08 GÜNCELLEME 09.06.2012 11:31
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Eski Bakan Kürşad Tüzmen ile CHP'li Aydın Ayaydın arasında havaalanında yaşanan kavga, Ankara Sheraton Oteli'nde devam etti. İddialara göre daha önce aralarında husumet bulunan Kürşad Tüzmen ve Aydın Ayaydın arasındaki kavganın son durağı Ankara Sheraton Oteli oldu.

İddialara göre Kürşad Tüzmen'le Ankara Sheraton Oteli'nde bir düğünde karşılaşan CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın oğlu Gökhan Ayaydın Tüzmen'e saldırdı ve kafa attı.

Beyaz Gazete'de yer alan bilgilere göre olay şöyle gelişti:
Eski Bakan Kürşad Tüzmen ve CHP İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın'ın oğlu Gökhan Ayaydın ile yanındaki üç arkadaşı Ankara Sheraton Oteli'nin merdivenlerinde karşılaştı. CHP'li vekil Aydın Ayaydın'ın oğlunun yanında bulunan 3 kişi eski bakan Kürşad Tüzmen'in üzerine atladı. Gökhan Ayaydın'ın yanında bulunan 3 kişinin Kürşad Tüzmen'i tuttuğu sırada Gökhan Ayaydın Kürşad Tüzmen'e kafa attı.

TÜZMEN'DEN İLK AÇIKLAMA: DURUMUM İYİ

Olay ilk kez Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Dinamit programında kamuoyuna duyurulurken, Beyaz Tv'nin ulaştığı eski bakan Kürşad Tüzmen yayına bağlanmak istemediğini ancak durumunun iyi olduğunu söyledi.

http://image.haber7.com/haber/haber7/archive/1jpg_h698.jpg

YORUMLAR 26
  • Texas 12 yıl önce Şikayet Et
    hayırlısı. tüzmen'in son zamanlarda oldukça antipatik ve şovmen hareketleri vardı.son seçimde akp den dışlanmanın etkisiyle ortada gözükme, medyatik olma çabaları vardı. hiç bilmediği futbola bile bulaşmaya başlamıştı. bu kafa belki kendisi içinde hayırlara vesile olabilir.
    Cevapla
  • Ali GÜNEŞ 12 yıl önce Şikayet Et
    balık baştan kokar.... kendini adamdan sayan bikaç insan evladı bişeyler yapmaya çalışmış ama eline yüzüne bulaştırmışlar.senin baban dövemedi kürşat tüzmen'i sen mi döveceksin?:)chp lilerin alayı böyle olsa gerek...
    Cevapla
  • ahmet akpinar 12 yıl önce Şikayet Et
    varmı lan öyle üç kişiye beş kişi. kurşat bey sakın biyerde kıstırırsa bu ayaydınların halini düşünemiyorum bile! var mı lan öyle üç kişiye bir kişi..
    Cevapla
  • Cemil İPEKÇİ 12 yıl önce Şikayet Et
    top oynamak... orada top oynamak yasak değil mi?
    Cevapla
  • Müslüm 12 yıl önce Şikayet Et
    ya kürşat atsaydı..!. kürşat tüzmen atsaydı, o zaman görecektiniz chp'nin yaykırışlarını.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sayılı günler kaldı! İl il kurban fiyatları belli oldu: İşte en düşük kurban
Kağıthane'de can pazarı! Servis aracı yayaların arasına daldı: Ölü ve yaralılar var