'Şangay Beşlisi'ne alın, AB'yi unutalım'

Başbakan Erdoğan, kabine revizyonunun ardından ilk kez açıklama yaptı. "Bakanlıklar kalıcı değil, geçicidir" diyen Erdoğan, AB üyelik sürecine de değindi.

'Şangay Beşlisi'ne alın, AB'yi unutalım'
'Şangay Beşlisi'ne alın, AB'yi unutalım'
GİRİŞ 25.01.2013 22:32 GÜNCELLEME 26.01.2013 07:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

 Katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, AB süreci hakkında da açıklamalarda bulundu.

ŞANGAY BEŞLİSİ'NE ALIN AB'Yİ UNUTALIM

'AB üyelik sürecini unutmak diye bir şeyin söz konusu olmadığını' dile getiren Erdoğan, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış'ın her bakanlar kurulu toplantısında AB ile ilgili sunumu yaptığını söyledi.Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in zaman zaman "AB'de ne işiniz var?" şeklinde kendisine takıldığını söyleyen Erdoğan, ''Putin'e bizi Şangay Beşlisi'ne alın, AB'yi unutalım dedim'' dedi.

 

YORUMLAR 10
  • hekim çavdar 11 yıl önce Şikayet Et
    ab'ye hristiyan örgütü bakan "aklı-bollara". ne kadar komik düşüyorsunuz bilir misiniz, yok 30 hristiyan ülke varmış, ne olacak seni hristiyan mı yapacaklar, sen ne zamandan beri tam müslman oldun ki hristiyanlıktan korkuyorsun efendi, tüm yaşam biçimin hristiyanların ki gibi zaten. ab demokrasi, insan hakları, sivil yönetim açılarından çok önemlidir, adamların herey için standartları var, insana yakışır bir hayat için uğraşıyorlar. avrupa ikidir, biri aklı ve bilimle aydınlanan diğeri ise sefahate düşmüş avrupadır ki sefahat zaten bizde gani, bize diğer avrupa lazım. tuhaf tuhaf korkularla bundan cekinmek akıl karı değil.
    Cevapla
  • Mehmet Bodur 11 yıl önce Şikayet Et
    doğrusunu isterseniz yapısı itibariyle türkiye, şangay'a daha yakın duruyor.... ama en ab'yi tercih ederim. şangay, teknoloji olarak ileri, anlayış olarak geri bir dünyayı temsil ediyor. ab'nin de bir sürü olumsuz yanları var ama yine de onu tercih ederim. keşke türkiye kendi medeniyetini oluşturacak kapasitede olsaydı ama nerdeee!
    Cevapla
  • mehmet 11 yıl önce Şikayet Et
    şengay,. başbakanımızı canı gönülden kutluyorum.gerçekten tarihe altın harflerle geçecek bir lider olduğunu tekrar gösterdi.bunu dile getirmesi bile yetti.alternatifin olması her zaman iyidir.
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    ab ye ekonomik anlamda katılım bizim çıkarlarımıza uyğunmudur.... bence artık değil... zaten gerekli gereksiz tüm kıriterleri aldık ... acilen ab den vazgeçilmeli ve özellikle bize ve islam dinine tamamı ile uygun olmayan ab nin aile kanunları hemen rafa kaldırılmalıdır.. aksi halde ab ülkelerinde başlayan aile çöküntüleri , bizde hızla başladı bile... birileri neden farkına varmıyor...
    Cevapla
  • MESUT SERİN 11 yıl önce Şikayet Et
    dünyaya dik başlı manda gözüyle bakmak. bazı vatandaşlar erdoğanı anlamıyor,yada domuzluğundan anlamak istemiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin duyurdu: Öğretmen atamaları için sayı belli oldu!
Baldızdan sonra sıra yeğende! CHP'li belediyeden tepki çeken atama