Mesut Özil’le Acun Ilıcalı yeniden bir arada! Ada yankılanıyor: Hull City taraftarı...

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcularından Mesut Özil, Acun Ilıcalı ile anılıyor. Son dönemde, İngiltere Championship ekibi Hull City’i satın alarak gündeme gelen Ilıcalı, Shota ve Allahyar Sayyadmanesh hamlelerinden sonra rotayı Mesut’a kırdı. İkilinin arasındaki diyalog göz önünde bulundurulunca Fenerbahçeli taraftarlar Özil’in İngiltere’ye döneceği ihtimaliyle karşılaştı. Peki, Mesut Özil Hull City’e transfer mi olacak?

Mesut Özil’le Acun Ilıcalı yeniden bir arada! Ada yankılanıyor: Hull City taraftarı...
Mesut Özil’le Acun Ilıcalı yeniden bir arada! Ada yankılanıyor: Hull City taraftarı...
GİRİŞ 13.02.2022 13:24 GÜNCELLEME 13.02.2022 13:24
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Önceki sene Arsenal’i bırakarak çocukluk takımı Fenerbahçe’ye transfer olan Mesut Özil, kariyerinin büyük dönüm noktalarından birini geride bırakmak üzere. Fenerbahçe’ye gelmeden önce Acun Ilıcalı’yla ikili ilişkileri basına da yansıyan oyuncu yıllar sonra tekrar ünlü girişimciyle bir araya geldi. Bilindiği üzere, Acun Ilıcalı kısa süre önce İngiltere Championship ekibi Hull City’i satın almıştı. Medyadaki girişimi ve futboldaki yatırımlarıyla tanınan Acun’un Mesut’la bir araya gelmesi Fenerbahçe taraftarını meraklandırdı. Çoğu taraftar Mesut Özil’in Hull City’e transfer olacağı ihtimalini düşünürken, kimileri de bu buluşmanın başka sebeplerle gerçekleştiğini iddia ediyor.

Avrupa Bu İddiayı Konuşuyor! Mesut, İngiltere’ye Geri Dönecek mi?

Arsenal’den tatsız bir şekilde ayrılması nedeniyle hala çoğu taraftarın gönlünde yer alan Mesut Özil’in adı Hull City’le anılıyor. Ada’da ve Avrupa’da çıkan haberler, Acun ile Mesut’un yakınlığını hedef göstererek ikilinin kısa süre içerisinde bir araya geleceğini yazdı. Ayrıca, bu birlikteliğin ne maksatlı olacağı da akıllara takıldı. Mesut futbolcu olarak mı Ada’ya dönecek, yoksa yatırımcı olarak mı?

Mesut Özil Acun Ilıcalı

Acun’un Hull City’i almasından sonra “Kaplanlar” 3’de 3 yaparak eşine az rastlanır bir başlangıç yapmıştı. Gelecek sezonlarda takımı Premier Lig’e çıkartma hedefine bağlı kalan Acun, takımda yapılması planlanan dönüşümleri hızlandırdı. Öyle ki, Shota Arveladze’nin İngiltere’ye gelmesi dahi Hull’un gelecek planları arasında yer alıyordu.

Acun’un Fenerbahçeli Oyunculara İlgisi Büyük

Hull City’nin yeni sahibi Acun Ilıcalı, kamuoyunda BB Erzurumspor’a ve Fenerbahçe’ye olan yakınlığıyla biliniyor. Hull’u resmi olarak satın aldıktan sonra transfer çalışmalarına başlayan Ilıcalı, Türkiye pazarındaki oyunculara, özellikle de Fenerbahçelilere yöneldi.

Mesut Özil Hull City

Hull’un Swansea’yı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmada da Allahyar Sayyadmanesh, Acun’un locasında maçı takip etmişti. Ünlü girişimcinin sadece İranlı hücumcuyu değil, diğer oyuncuları da mercek altına aldığı söyleniyor. Ancak, bu iddiaların en büyüğü Mesut Özil hakkında çıkanı.

Acun’la Mesut Yan Yana!

Türkiye’de ve İngiltere’de çıkan haberlerde, Mesut Özil’le Acun Ilıcalı’nın Hull City hakkında bir araya geldiği ileri sürüldü.

Acun Ilıcalı Hull City

Söylentilere göre, Türk asıllı Mesut Acun Ilıcalı’nın ortaklık teklifini değerlendirmeye aldı. İşin finansal tarafını ölçtükten sonra kararını iletmesi bekleniyor. Ancak, iddialar arasında Mesut’un takıma ortak olduğu da yer alıyor.

Hull City Taraftarı Özil'i İstiyor

İngiltere ekibi Hull City, Acun Ilıcalı tarafından satın alındıktan sonra Ada'daki futbol takipçileri takımın nasıl bir transfer sistemi izleyeceğini merak ediyordu. Takımın hayran sayfalarında, Arsenal'in eski yıldızı Mesut Özil'in transfer edilmesine olumlu yaklaşılacağına dair paylaşımlar yapılıyor. Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamayan Mesut'un önümüzdeki yaz transfer sezonunda nasıl bir karar vereceği Hull taraftarının merakını kabartıyor.

YORUMLAR 3
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah gider, Fenerbahçe Kurtulur.
    Cevapla
  • İsmail 2 yıl önce Şikayet Et
    Acun feneri de alsın ALİ KOÇ tan KURTULALIM
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben olsam FB de 1 dakika durmam zaten gelmesi en büyük yanlisti... Yildiz söndürmede FB 1 numara Mesutu 80. dakikada oyuna aliyorlar
    Cevapla