Sabah aç karnına zayıflatan 3 detoks suyu! Göbek ve basen eriten detoks suları!

İlkbaharın gelmesiyle birlikte yaz mevsimine bedenen hazırlık başladı. Sağlıklı ve kalıcı kilo vermek isteyenler sabah içmek için detoks sularını araştırıyor. Peki, en etkili detoks suyu nasıl yapılır?

Sabah aç karnına zayıflatan 3 detoks suyu! Göbek ve basen eriten detoks suları!
Sabah aç karnına zayıflatan 3 detoks suyu! Göbek ve basen eriten detoks suları!
GİRİŞ 22.04.2024 19:57 GÜNCELLEME 22.04.2024 19:57
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Sindirim sisteminizi optimize ederken, vücudunuzun hızla kilo vermesini teşvik eden yardımcı detoks suları, bağışıklık sisteminize de katkı sağlıyor. Özellikle aç karnına tüketilen detoks içecekleri, sindirim sisteminizi destekliyor. İşte, göbek ve basen eriten, kilo kaybını hızlandıran detoks içecekleri!

Bağırsak ve mide dostu olan sebze suyu: Havuç suyu faydaları nelerdir, nasıl yapılır?Bağırsak ve mide dostu olan sebze suyu: Havuç suyu faydaları nelerdir, nasıl yapılır?

ETKİLİ 3 DETOKS SUYU!

1. Kişniş Suyu

Kişniş, sindirim sürecini teşvik eden ve sindirim enzimlerini harekete geçiren bir bitkidir. Aynı zamanda yüksek lif içeriğiyle de bilinir. Kişniş suyu, potasyum, demir, magnezyum, kalsiyum ve vitaminler açısından zengin bir kaynak olarak vücudunuza destek sağlar. Bir yemek kaşığı kişniş tohumunu suyla kaynatın, ardından soğumaya bırakın. Ertesi sabah süzerek içmeye hazır hale getirin.

Karahindiba faydaları nelerdir? Taze karahindiba nasıl tüketilir?Karahindiba faydaları nelerdir? Taze karahindiba nasıl tüketilir?

2. Kimyon ve Limonlu Su

Kimyon, metabolizmanızı hızlandırarak ve sindirimi kolaylaştırarak kalorileri daha hızlı yakmanıza yardımcı olabilir. Kimyon tohumlarını gece boyunca suda bekletin, ardından suyu tohumlarla birlikte kaynatın. Ilık hale gelene kadar soğutun, süzün ve yarım limon suyu ekleyerek tüketin.

Ananas yedikten sonra dilde yanma neden olur? Ananas dilimi yaktı ne yapmalıyım?Ananas yedikten sonra dilde yanma neden olur? Ananas dilimi yaktı ne yapmalıyım?

3. Ballı Tarçınlı Su

Ballı tarçınlı su, özellikle gece uyurken metabolizmanızı hızlandırarak daha fazla kalori yakmanıza yardımcı olabilir. Bal, iştahı baskılayan temel hormonları içerirken, tarçın iç organlardaki yağları yakmanıza yardımcı olur. Tarçının güçlü antiparaziter ve antimikrobiyal özellikleri, genel sağlık için de faydalıdır. Bu içeceği hazırlamak için bir bardak suya bir çay kaşığı bal ve yarım çay kaşığı tarçın ekleyin, karıştırın ve tüketin.

Karabaş otu nasıl kullanılır, faydaları nelerdir? Karabaş otu çayı nasıl demlenir?Karabaş otu nasıl kullanılır, faydaları nelerdir? Karabaş otu çayı nasıl demlenir?

Bu doğal detoks içeceklerini düzenli olarak tüketerek metabolizmanızı destekleyebilir, toksinlerden arınarak sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsiniz.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Sinirli 1 hafta önce Şikayet Et
    Geç bunları boğazını tutup az yiyeceksin.
    Cevapla
  • Abdullah 1 hafta önce Şikayet Et
    1. ve 2. su örneklerinde ki ne kadar suda ne kadar kaynatacağız ve ne zaman içeceğiz
    Cevapla
  • B.Ö. 1 hafta önce Şikayet Et
    Hazırlayacağınız detoks sularını güne başlamadan önce aç karnına tüketebilirsiniz. Kişniş suyu için: 1 bardak kişniş çayı için, 1 tatlı kaşığı kişniş kaynar su içinde 10 dakika kadar kaynatılır ve ılık biçimde tüketilir. Kimyon suyu için: 1 su bardağı içerisine 1 tatlı kaşığı kimyon eklenmelidir. Kimyon eklendikten sonra kaynatılıp süzülmelidir. Süzüldükten sonra limon sıkabilirsiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var