Başakşehir Trabzonspor maçı hangi statta oynanacak? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman ve saat kaçta?

Süper Lig'de şampiyonluğun açık ara favorisi Trabzonspor, sezonun son maçını İstanbul'da, Başakşehir Futbol Kulübü ile oynayacak. Ulusal basında çıkan iddialara göre Trabzon Yönetimi, final maçının şehirde bulunan başka bir statta oynanmasını talep ettiği ileri sürüldü. Gerekçe olarak Fatih Terim Stadyumu'nun kapasitesi öne sürüldü. Peki, Başakşehir Trabzonspor maçı hangi statta oynanacak? İşte, Başakşehir Trabzon maçının oynanacağı tarihler...

Başakşehir Trabzonspor maçı hangi statta oynanacak? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman ve saat kaçta?
Başakşehir Trabzonspor maçı hangi statta oynanacak? Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman ve saat kaçta?
GİRİŞ 16.03.2022 16:11 GÜNCELLEME 16.03.2022 16:11

Abdullah Avcı yönetiminde Süper Lig 2021-22 Ahmet Çalık Futbol Sezonunu domine eden Trabzonspor, en yakın rakibinin 15 puan önünde şampiyonluğa koşuyor. Seneler sonra sezonu lider kapatmanın heyecanı bir yana, her karşılaşmanın tam kapasite ile oynanması başka bir yana. Öte yandan, sezon başında şampiyonluk favorileri arasında gösterilen Üç Büyükler, beklentilerin bir hayli altında kaldı. An itibariyle Fenerbahçe zirveden 20 puan, Beşiktaş 25 puan ve Galatasaray tam 32 puan uzaklıkta. Trabzonspor, mevcut formunu koruması durumunda haftalar öncesinden şampiyonluğu garantileyebilir. Diğer taraftan Trabzon Yönetimi, Başakşehir'le oynanacak son maç için kolları sıvadı. Basında çıkan bir iddiaya göre, Bordo Mavililer şimdiden TFF'ye maçın başka bir statta oynanması için talepte bulunduğu aktarıldı. Peki, Başakşehir Trabzonspor maçı hangi stadyumda oynanacak? İşte, Başakşehir Trabzonspor maçının yayın bilgileri...

Fenerbahçe transferde düğmeye bastı! Beşiktaş'ın eski yıldızı ile görüşüyorlar: Sözleşmesini feshetti...Fenerbahçe transferde düğmeye bastı! Beşiktaş'ın eski yıldızı ile görüşüyorlar: Sözleşmesini feshetti...

Başakşehir Maçı için Trabzonspor'dan Flaş İstek! "O Statta Oynayalım..."

Süper Lig 2021-22 sezonu, 38'inci haftada oynanacak maçlarla beraber sona eriyor. Şampiyonluğun en güçlü adaylarından Trabzonspor da, final maçını Başakşehir Futbol Kulübü'ne karşı deplasmanda oynayacak. Gazeteci Yunus Emre Sel, Trabzonspor'un Başakşehir maçını Atatürk Olimpiyat Stadyumu'na aldırılmasından yana olduğunu iddia etti.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu (Soldaki) ile Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ

Sel, Yönetimin Türkiye Futbol Federasyonu'na konuya ilişkin müracaatta bulunmaya hazırlandıklarını ileri sürdü. Bu talebin arkasındaki en büyük gerekçe de, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nun Fatih Terim Stadyumu'na kıyasla daha fazla taraftara ev sahipliği yapabilmesi.

Finali, Şampiyonlar Ligi Finalinin Oynanacağı Adreste Yapmak İstiyorlar!

Trabzonspor, Başakşehir maçından önce şampiyonluğunu ilan etmesi durumunda İstanbul'a Şampiyonlar Ligi biletini almış halde gelecek. Bilindiği üzere, Şampiyonlar Ligi 2022-23 Finali de Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak.

Edin Visca Trabzonspor

Bordo Mavililer, Süper Lig finalini aynı adreste yapıp yeni sezon öncesi moral-motivasyon depolamak istiyor. İki takım arasındaki sezonun ilk maçı 0-0'lık skorla sona ermişti. Ayrıca, final maçında Edin Visca eski takımına karşı ilk kez forma giyecek.

Başakşehir Trabzonspor Maçı Ne Zaman?

Süper Lig'de final maçları Mayıs ayına denk geliyor. Başakşehir Trabzonspor maçı da 22 Mayıs Pazar günü oynanacak.

Başakşehir Trabzonspor maçı ne zaman?

Lakin maçın hangi saatte oynanacağına ilişkin şimdilik Türkiye Futbol Federasyonu tarafından herhangi bir açıklama yapılmadı. Karşılaşmanın hakemleri de müsabakaya 1 haftadan az bir süre kala yine Federasyonun internet adresinden duyurulacak.