Apple canlı yayınla Apple iPhone 6'yı tanıtıyor.

iPhone 6 heyecanı her yanı sardı. Apple bugün Apple iPhone 6'yı internet sitesinden canlı izlenebilecek etkinlikle tanıtıyor.

Apple canlı yayınla Apple iPhone 6'yı tanıtıyor.
Apple canlı yayınla Apple iPhone 6'yı tanıtıyor.
GİRİŞ 09.09.2014 18:42 GÜNCELLEME 09.09.2014 18:43

Apple için büyük gün geldi. Daha önce 9 Eylül'de yapılacağı duyurulan etkinlik için artık çok kısa bir süre kaldı. Apple internet sitesinde canlı izlenebilecek iPhone 6 etkinliği ile merakla beklenen iPhone 6'yı tanıtmış olacak. 

Teknoloji severler tarafından yılın en çok beklenen günlerinden biri olan iPhone tanıtım günü, bir başka değişle Apple'ın büyük etkinlik günü sonunda geldi. Türkiye saati ile 20:00'da başlayacak etkinlik ile Apple en yeni iPhone modellerini, ve yüksek ihtimalle büyük ekranlı iPhone 6 modelini tanıtıcak.

Apple sitesini bu etkinliğin geri sayımı için saatler öncesinden kapatmış durumda. Apple sitesine girenler şu anda sitede sadece etkinlik için geri sayım yapan bir sayaç ile karşılanıyor.

IWATCH BEKLENTİSİ

Apple’dan sızan bilgiler, akıllı saat modelinin de bugün tanıtılacak cihazlar arasında yer alacağını gösteriyor. ‘iWatch’ adında olması beklenen bu modelde spor ve günlük aktivite üzerine özellikler ön planda olacak. Nabız ölçer ve adım sayar gibi özelliklerle kullanıcılar günlük aktivitelerini ve spor performanslarını ölçebilecek. Buradaki verilerse iPhone’lardaki uygulamalara gönderilecek ve kullanıcıların takip edebilmesi sağlanacak.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor
Kâbe'nin içinden son görüntüler paylaşıldı