Whatsapp'ta mavi tık kapatmanın yolu mu geldi?

Whatsapp, geçtiğimiz günlerde mesajın okunduğunu belirten mavi tık güncellemesi yapmıştı. Peki Whatsapp mavi tık kapatmanın yolu ne?

Whatsapp'ta mavi tık kapatmanın yolu mu geldi?
Whatsapp'ta mavi tık kapatmanın yolu mu geldi?
GİRİŞ 14.11.2014 17:16 GÜNCELLEME 14.11.2014 17:16

Whatsapp, beta sürümünde büyük bir güncellemeye imza attı. Yeni eklenen whatsapp mavi tık özelliği, kapatma seçeneği eklenerek beta sürümünde güncellemeye gidildi. Peki Whatsapp mavi tık kapatma özelliği ne zaman gelecek normal sürüme? 

Açıkçası Whatsapp mavi tık kapatma özelliğinin ne zaman beta sürümden normal sürüme geçiş yapacağını bilmek zor, aslında bu özellik gelir mi onu bile bilmek zor. Ama eğer Android kullanıcısı iseniz, aşağıda yer alan adımları uygulayarak Whatsapp mavi tık nasıl kapatılır sizler de görebilirsiniz.

Whatsapp mavi tık kapatma güncellemesi

Fuat Öner'in haberi

Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, sosyal medyada tartışmalara konu olan ve gönderilen iletilerin okunduğunu bildiren 'Mavi Tık'özelliğini kullanıcıların isteğe bağlı olarak kapatabilmesi için yeni bir güncelleme için yayınladı.

 

WhatsApp mavi tık kapatma güncellemeŞUAN SADECE ANDROİD'DE
Şuan sadece Android platformuna gelen güncelleme beta aşamasında olduğu içinWhatsApp'ın resmi sitesinden yapılabiliyor. Yakın zaman içerisinde ben 'Mavi tık' kapatma güncellemesinin AppStore'de ve Google Play'de yayınlanarak tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

GÜNCELLEME İLE WHATSAPP MAVİ TIK NASIL KAPATILIR
Beta sürümüyle gelen WhatsApp'a gelen 'Mavi Tık' kapatma seçeneği nasıl uygulanır.
Ayarlar-Hesaplar-Gizlilik menüsü altından 'Read Receipts' seçeneğini kapatarak 'Mavi Tık' seçeneğini kapatabilirsiniz.

WhatsApp'ın 'Mavi Tık' özelliğini kapatmak için beta sürümünü yüklemek isteyen kullanıcılar bu adresten güncelleme yapabilirler...

WhatsApp'ın beta sürümünü yüklemek için tıklayın...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
ABD'li generalden Türkiye açıklaması: Heyecan verici bir dönemdeyiz