Patlayan iPhone korkuttu! 1 kişi yaralandı

Zürih'te bulunan bir Apple Store binasında patlama meydana geldi. Patlama sonrasında mağaza tahliye edildi ve patlamaya bir iPhone bataryasının neden olduğu belirtildi.

Patlayan iPhone korkuttu! 1 kişi yaralandı
Patlayan iPhone korkuttu! 1 kişi yaralandı
GİRİŞ 11.01.2018 10:03 GÜNCELLEME 11.01.2018 10:03

Zürih'te bulunan bir Apple Store mağazasında patlama meydana geldi. Mağazanın alt kısmındaki servis bölümünde meydana gelen patlamada can kaybı yaşanmadı.
iPhone bataryası patlamaya neden oldu.

ANİDEN ALEV ALDI

Mağazanın alt kısmında yapılan bir servis çalışması sırasnda, servis görevlisinin elinde dumanlar çıkartan iPhone, yere düşerek ani bir biçimde alev aldı. Telefondan yükselen dumanlar, yangın alarmını tetikleyince binada bir anda siren sesleri çalmaya başladı.

PATLAMADA 1 KİŞİ YARALANDI

Hemen olay yerine gelen itfaiye ekipleri olay yerini boşaltırken, olayda küçük çapta maddi hasarın meydana geldiği bildirildi. Ayrıca telefonun tamiratı ile ilgilenen servis görevlisinin de ellerinde hafif yanıkların meydana geldiği belirtildi.

Zürih Adli Tıp Enstitüsü'nden uzmanlar, bataryanın ve ilgili cihazın, aşırı ısınmasına neden olan etkeni saptamak için incelemeler yaptı. Konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor