iOS 12'ye Android özellikleri geldi! Apple'dan önemli yenilikler...

Apple WWDC 2018 etkinliği kapsamında iOS 12 ile birlikte birçok yeniliğin geleceğinin sinyallerini verdi. Bu özelliklerden biri Always On Display ve bildirim ayarları olacak. İşte detylar...

iOS 12'ye Android özellikleri geldi! Apple'dan önemli yenilikler...
iOS 12'ye Android özellikleri geldi! Apple'dan önemli yenilikler...
GİRİŞ 12.06.2018 12:31 GÜNCELLEME 12.06.2018 12:31

Apple, uzun zamandır Android cihazlarda mevcut olan iki özelliği iOS 12 ile beraber kendi cihazlarına da getirecek. Telefonu uyandırmadan gelen bildirimleri ekrandan takip edilebilen özellik iPhone kullanıcılarını sevindirecek. Always On Display sadece OLED ekranlara uyumlu olduğu için iPhone X modeline gelecek. Bu durum aynı zamanda sonraki dönemlerde gelecek Apple telefonların OLED olacağını resmen belirlemiş durumda. Kontrol ayarlarına eklenecek yeni bir butonla gelen bu özellik sayesinde telefonunuzun ekranı kapalıyken bile bildirimleri görebilecek ve saati bileceksiniz.

Diğer özellik olan bildirim gruplandırma da yine Android imzalı bir yenilik olarak göze çarpıyor. Bu özellik sayesinde ardı ardına doluşan bildirimler yerine, gruplandırılmış ve daha mantıklı bir Bildirim Merkezi kullanılabilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'