Bu özellik sadece yakın arkadaşlar için

Instagram’a ‘Hikayeleri’ sadece belirli kişilerle paylaşmayı sağlayan ‘Yakın Arkadaşlar’ özelliği eklendi. Yeni özelliğe profil sayfasındaki menüden ulaşılabilecek.

Bu özellik sadece yakın arkadaşlar için
Bu özellik sadece yakın arkadaşlar için
GİRİŞ 01.12.2018 11:22 GÜNCELLEME 01.12.2018 11:22

Sosyal ağ Instagram, platformdaki “Hikayeleri” (Stories) yalnızca belli bir grup ile paylaşmayı sağlayan “Yakın Arkadaşlar” (Close Friends) özelliğini kullanıma sunduğunu duyurdu.

Konuyla ilgili olarak Instagram’dan yapılan resmi duyuruda,”Büyüyen topluluğuyla, insanların bazı özel anlarını herkesle paylaşmak istemeyeceğini düşünen Instagram, bu özellik sayesinde insanların daha kişisel anlarını yalnızca kendi seçtikleri küçük bir grup ile paylaşmasına izin veriyor” denildi. 

YEŞİL İKON İLE GÖSTERİLECEK

Yakın arkadaşlar listesini oluşturmak için, profil sayfasındaki menüden “Yakın Arkadaşlar” seçeneğine tıklamak ve kişi eklemek gerekiyor.

Bu yeni özellik sayesinde artık Instagram kullanıcıları hikaye paylaşırken yalnızca yakın arkadaşlar listesiyle paylaşma seçeneğini görecek. Birinin yakın arkadaşlar listesinde olup hikayelerini görüntülerken ise kullanıcıların karşısına yeşil bir ikon çıkacak.

KAYNAK: HABERTÜRK
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor