Pubg Anti Hile ekibi hile yapanları nasıl yakaladığını açıkladı

Playerunknown’s Battlegrounds yani Pubg geliştiricileri oyunda hileye başvuranların peşine düştü. Hilecilere karşı verdikleri mücadeleyi YouTube üzerinden yayınladıkları bir video ile paylaşan Pubg ekibi, kullandıkları yazılım ve dışarıdan aldıkları destek hakkında oyunseverlere bilgi verdi. İşte Pubg Anti Hile ekibinin hilecilere karşı verdiği mücadele...

Pubg Anti Hile ekibi hile yapanları nasıl yakaladığını açıkladı
Pubg Anti Hile ekibi hile yapanları nasıl yakaladığını açıkladı
GİRİŞ 03.09.2019 09:29 GÜNCELLEME 03.09.2019 09:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Playerunknown’s Battlegrounds yani Pubg ekibi hile yapanları bir bir yakalıyor. Dünyanın en çok beğenilen online oyunların başında gelen Pubg, dünyanın her noktasından oyuncuları aynı noktada bir araya getirmeyi başarıyor. Rekabet ortamında büyük mücadelenin verildiği oyunda ise birçok kullanıcı oyuna hile karıştırıyor.

PUBG EKİBİ HİLECİLERİN ENSESİNDE!

50 milyon satış rakamıyla tüm zamanların en çok satan 15 oyunu arasına girmeyi başaran Pubg'nin başı hileye başvuran oyuncularla fena halde dertte. Söz konusu durumun önüne geçmek için Anti Hile ekibi kuran geliştiriciler, her koldan bu hilecileri tespit etmek için büyük bir çaba gösteriyor. Paylaşılan video ile hilecilere karşı verilen mücadeleyi anlatan ekip, hem hem içeriden hemde dışarıdan nasıl bir yardım aldıklarını açıklıyor.

 

 

PUBG HİLECİLERİNİ GELİŞMİŞ YAZILIM İLE TAKİP EDİYORLAR!

Hilecilere karşı geliştirdikleri yazılımı açıklayan Anti Hile Operasyon Yöneticisi Wonha Ryu, şüpheli oyuncuların oyun aktivitelerini takip ettiklerini açıkladı. Oyunculardan gelen rapor ve şirket birikimlerini değerlendirerek hileye başvuran oyuncuları tespit ettiğini açıklayan Ryu, programın tespit ettiği kişileri inceleme altına alarak tüm açıkları kapattıklarını ifade etti.

Ayrıca hile başvuran oyuncuları tespit ettikten sonra gerekli cezai işlemleri uygulamaya koyan firma, söz konusu oyuncular hakkında hapis cezasına kadar cezai işlem isteyebiliyor. Hile taktiklerinin tamamını ne yazık ki yayınladıkları video da açıklamayan ekip 7/24 hile yapan kullanıcıları tespit etmek yoğun mesai harcamaya devam ediyor.

 

YORUMLAR 1
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Oyun hileciler ile dolu.. Hiç birşey yapamıyorlar.. Hilesiz oynayan bi arap oyuncu yok.. Başımıza bela oldu bu araplar..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul için deprem uyarısı! En riskli 5 ilçe...
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha