WhatsApp’tan iPhone kullanıcılarına yeni özellik

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, özellikle iPhone kullanıcılarına yönelik bir geliştirmeye yapacak. Geçtiğimiz hafta tarihe dayalı arama özelliği sızdırılan WhatsApp her geçen gün daha da kullanıcı dostu haline geliyor.

WhatsApp’tan iPhone kullanıcılarına yeni özellik
WhatsApp’tan iPhone kullanıcılarına yeni özellik
GİRİŞ 15.06.2020 09:44 GÜNCELLEME 15.06.2020 10:18

Facebook tarafından satın alındıktan sonra WhatsApp kullanıcı deneyimi açısından birçok yeni özellik kazandı. Milyarlarca kullanıcısı olan uygulamayı geliştiren ekip geri bildirimleri dikkate alarak WhatsApp’a sürekli yeni özellikler ekliyor.

 

 

Hem Android hem de iOS işletim sistemine sahip cihazlar için geliştirmeler yapan WhatsApp, bazı yenilikleri tek işletim sistemine sunuyor. Şimdi sızdırılan yeni özellikte iPhone cihazlara yönelik bir güncellemeyle gelecek.

WHATSAPP IOS İÇİN TEST EDİYOR

 

 

Fotoğraf mesajlarına odaklanan firma, yönlendirilen fotoğraflara özel etiket getirmişti. Bu etiketle birlikte fotoğrafı internette arama özelliği de gelecek.

Mesajlarda güvenliği sağlamak ve bilgi kirliği ile yalan haberleri engellemek isteyen uygulama, bir fotoğrafın dört veya daha fazla kez “iletilmesi” sonrasında bir arama butonu gösterecek. WhatsApp iPhone özellikleri içinde yeni olan bu buton sayesinde, tekrar tekrar gönderilen fotoğrafın ne olduğu, kaynağının neresi olduğu vb. bilgilere ulaşılabilecek.

WhatsApp’ın, uzun zamandır yalan haberleri yayan, mesajlara ve hesaplara karşı mücadele ettiği biliniyordu. Bu özellik sayesinde birçok kez gönderilen fotoğrafların asılsız bilgi içerebileceği kullanıcılara anlatılacak.

 

KAYNAK: SHİFTDELETE
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var