WhatsApp karanlık moda yeni özellik geliyor

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, karanlık mod için yeni bir özelliği test ediyor. İlk olarak Android ve daha sonrasında iOS için yayınlanan karanlık mod bu yenilikle özelleştirilebilecek.

WhatsApp karanlık moda yeni özellik geliyor
WhatsApp karanlık moda yeni özellik geliyor
GİRİŞ 17.06.2020 10:21 GÜNCELLEME 17.06.2020 10:24

WhatsApp'ın geçtiğimiz günlerde iOS için yeni bir özelliğe daha kavuşacağı belli olmuştu. Tüm platformlarda milyarlarca kullanıcı olan WhatsApp, yeni özelliklerle rakiplerinden bir adım önde olmayı başarıyor.

 

 


Hem Android hem de iOS kullanıcıları için karanlık mod kullanılmaya devam ediyor. Mesajlaşma sırasında göz sağlığını korumak ve pil tasarrufu yapmak amacıyla getirilen özellik için yenilik WhatsApp Beta’da ortaya çıktı. Kullanıcıların karanlık modu aktif ettikten sonra farklı renk seçeneğine sahip olabildiği keşfedildi.

 

 

Yeni renk seçeneği halihazırda kullanılan renklere çok benzer. Ancak bu rengin biraz daha koyu hale getirilebildiği görülüyor. Halihazırda WhatsApp karanlık mod özelliğinde koyu yeşil renk gönderilen mesajlar için ve koyu gri renk gelen mesajlar için kullanılıyor. Yeni özellikte gelen mesaj renginin aynı olduğu, gönderilen mesaj renginin biraz daha açık yeşil olduğu görülüyor.


Özelliğin hala geliştirme aşamasında olduğunu ve karalı sürümle kullanıcılarla ulaşmasına zaman olduğunu belirtmekte yarar var. Uygulamanın bunu test amaçlı yapmış olabileceği ve farklı renk seçeneklerini de kullanıcılara getirebileceği düşünülüyor. Bu farklı renk seçebilme özelliği henüz kesinlik kazanmasa da kullanıcılar tarafından beğenilebilir.

KAYNAK: SHİFTDELETE
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler