Samsung Galaxy Fold 2'nin yeni görselleri sızdırıldı

Samsung’un yeni katlanabilir cihazı Galaxy Fold 2 tasarım modelleri sızdırıldı. Görsellerde Samsung Galaxy Fold 2’nin kamera konumlandırması biraz sıra dışı olarak görüldü. İlk versiyonu ekran problemleri nedeniyle başarısız olan katlanabilir cihaz bu yıl iyi bir dönüş yapacağa benziyor.

Samsung Galaxy Fold 2'nin yeni görselleri sızdırıldı
Samsung Galaxy Fold 2'nin yeni görselleri sızdırıldı
GİRİŞ 25.06.2020 09:56 GÜNCELLEME 25.06.2020 09:56

Geçtiğimiz yıl başlayan katlanabilir akıllı telefon furyasıyla oldukça ilginç tasarımlara şahit olduk. Akıllı telefon pazarının devleri teker teker katlanabilir farklı modeller tanıtmaya devam ediyor. Samsung’da geçtiğimiz yıl Galaxy Fold ve Galaxy Z Flip isimli iki model tanıtmıştı. Galaxy Fold modeli ekran problemleri nedeniyle başarılı olamasa da Güney Koreli firma bu modeli geliştirmekten vazgeçmedi. Önümüzdeki aylarda Samsung Unpacked etkinliğinde Galaxy Fold 2’nin tanıtılması bekleniyor.

Galaxy Fold 2’nin tanıtımı yaklaştıkça sızıntı haberleri de artıyor. Yeni paylaşılan tasarım görsellerinde cihazın daha ince olan çerçeveleri ve çentiksiz ekranı görülüyor.

 

Ice Universe adlı Twitter hesabının yayınladığı render görüntüsü, cihazın ön kamerasının sıra dışı yerleşimini gösteriyor. Bu hesaba göre Galaxy Fold 2 orijinal Galaxy Fold'da olan 7,3 inçlik ekran yerine 7,7 inçlik bir iç ekrana sahip olacak. Bununla birlikte 3,8 mm'lik ekran çerçevesi de Galaxy Fold 2'yi eski cihaza göre daha ince bir hâle sokacak.

Snapdragon 865'ten gücünü alacağı iddia edilen cihaz, delikli ekran tasarımını taşıyacak. Ice Universe, kamera deliğinin çapının 4,8 mm olacağını paylaşarak delikli kamera tasarımı iddiasını daha da güçlü kıldı. Galaxy Fold 2'nin batarya konusunda da selefine göre daha güçlü olması bekleniyor. 4.500 mAh'lik batarya iddiası, şimdilik en güçlü iddia konumunda bulunuyor.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar