Windows 10 için iki yeni özellik duyuruldu

Microsoft dünya genelinde en çok kullanıcıya sahip işletim sistemi Windows 10 için birkaç yeni özellik getirdi. Başlat menüsü ve Alt-Tab kombinasyonlarında tasarımsal ve işlevsel değişikler olacak.

Windows 10 için iki yeni özellik duyuruldu
Windows 10 için iki yeni özellik duyuruldu
GİRİŞ 02.07.2020 10:27 GÜNCELLEME 02.07.2020 10:27
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

ABD merkezli yazılım devi Microsoft’un Windows işletim sistemi uzun yıllardır PC kullanıcıları için tek seçenek oldu. Windows işletim sisteminin alameti farikası olan Başlat menüsü yıllar içinde birçok değişiklik geçirdi. Microsoft son olarak Windows 10’un Başlat menüsünü daha farklı bir tasarımla değiştirme kararı aldı.

Başlat menüsü tasarımı değişti

Temel olarak, Başlat menüsündeki bloklu döşemeli arayüzün rengindeki azalma, onu biraz basitleştirecek ve günlük olarak kullandığınız uygulamaları taramayı kolaylaştıracak. Bu küçük bir değişiklik, ancak kesinlikle Başlat menüsünün biraz daha az kaotik görünmesini sağlıyor.

Alt-Tab kombinasyonuna yeni özellik

Güncelleştirilmiş Başlat menüsünün yanı sıra, en son Windows 10 derlemesi Alt-Tab kombinasyonunda bazı büyük değişiklikler olacak. Microsoft, “Bugünkü güncellemeden başlayarak, Microsoft Edge'de açılan tüm sekmeler yalnızca her tarayıcı penceresindeki etkin sekmede değil Alt-Tab'da görünmeye başlayacak.” Bu, deneyimli Windows kullanıcıları için biraz kafa karıştırıcı olabilecek bir değişiklik gibi görünüyor, ancak Microsoft neyse ki klasik Alt-Tab deneyimine geri dönmenize izin veriyor.

 

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 2
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    yama yapa yapa biktik artik pc leri olduruyor hdd ler asiri isiniyor saatlerce suren guncellemeler aciyorsun kapatirsun guncelleme yeter artik bence programlar guncel olsun yeter
    Cevapla
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    sayisiz gunceleme her gunceleme de yeni sorun ve øzellik belki yuz bin øzellik var pc bunlarin toplasan belki yuz tanesini kullaniyoruz yada kimsenin haberi yok bazi seyler aslinda cok gereksiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim