Samsung Galaxy Note 20'nin ilk fotoğrafları sızdırıldı

Samsung’un önümüzdeki ay tanıtacağı amiral gemisi Galaxy Note 20’nin ilk fotoğrafı paylaşıldı. Twitter’da ortaya çıkan fotoğrafta Samsung Galaxy Note 20, net olarak görülüyor. Samsung Note 20 için ilk izlenimler tasarımın değişmediği yönünde oldu.

Samsung Galaxy Note 20'nin ilk fotoğrafları sızdırıldı
Samsung Galaxy Note 20'nin ilk fotoğrafları sızdırıldı
GİRİŞ 07.07.2020 11:05 GÜNCELLEME 07.07.2020 11:05

Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung’un Ağustos ayında tanıtacağı amiral gemisi Galaxy Note 20 için sızıntılar hız kesmeden devam ediyor. İlk olarak 3 boyutlu tasarımları paylaşılan Galaxy Note 20’nin şimdi de bir Twitter hesabı tarafından gerçek fotoğrafları paylaşıldı. Cihazın hem ön hem de arka kısmı Galaxy S20 ailesine benzerliğiyle dikkatleri çekti.

Dün paylaşılan bir tweet, Samsung Galaxy Note 20’yi ilk kez görmemizi sağladı. Fotoğrafların, sızıntıların tarif ettiği Galaxy Note 20’ye büyük ölçüde benzer bir cihaz gösterdiği söylenebilir.

Fotoğraflara baktığımızda Samsung’un, Galaxy Note 20 serisinde radikal bir tasarım değişikliğine gitmek yerine mükemmel tasarıma ulaşmak için detaylarla oynadığını görüyoruz. Örneğin; S-Pen’in kullanımı kolaylaştırmak için kenarlardaki ekran kavisi azaltılmış ve kullanıcının cihazı daha iyi kavrayabilmesi için arkadaki cam yüzeyin kavisi cihazın yanlarını kaplayacak şekilde artırılmış.

Fotoğraflarda, Galaxy Note 20’nin Galaxy S20 Ultra ile benzer büyüklükte bir kamera modülüne sahip olduğu görülürken, modülün içinde yer alan lenslerin boyutu iPhone 11 serisine benzer şekilde büyütülmüş. Geniş açı, ultra geniş açı ve periskop kameranın alt alta sıralandığı kamera kurulumunda LED flaş, ToF sensör ve lazer otomatik odaklama ise bu üç kameranın yanında bulunuyor.

Samsung, Galaxy Note 20 serisinde her zaman olduğu gibi bir siyah renk seçeneği sunmaya devam edecek. Ayrıca kasaya gömülmüş halde gelecek olan yeni S-Pen de Galaxy Note 20 ile aynı renge sahip olacak. Fotoğraflarda olağan bir şekilde cihazın metal çerçevelere sahip olduğunu görüyoruz. Ancak bu çerçeveler paslanmaz çelik mi yoksa alüminyum mu olacak. Bu soruyu şimdiden yanıtlamak zor.

Samsung Galaxy Note 20’nin fotoğrafları Jimmy Is Promo tarafından paylaşıldığında bazı kişiler fotoğraflardaki cihazın gerçek bir Galaxy Note 20 değil, bir maket olduğunu belirttiler.

KAYNAK: WEBTEKNO
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!