Samsung'un yeni modelleri tanıtacağı etkinliğin tarihi belli oldu

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy Note 20 ve diğer yeni cihazlarını tanıtacağı Unpacked etkinliği için resmi açıklama geldi. Şirket sosyal medya hesaplarından merakla beklenen akıllı telefonları için tarihi paylaştı.

Samsung'un yeni modelleri tanıtacağı etkinliğin tarihi belli oldu
Samsung'un yeni modelleri tanıtacağı etkinliğin tarihi belli oldu
GİRİŞ 08.07.2020 10:05 GÜNCELLEME 08.07.2020 10:05

Samsung’un yeni amiral gemisi modellerini tanıtmak için düzenlediği Unpacked etkinlikleri artık geleneksel hale geldi. Özellikle Ağustos’un ilk haftasında her yıl Galaxy Note serisinin yeni bir üyesi tanıtılıyor. Bu yıl da merakla beklenen Galaxy Note 20’nin tanıtımı yapılacağı firma tarafından resmen açıklandı.

Koronavirüs salgını nedeniyle internet üzerinden yapılacak olan etkinlik 5 Ağustos günü samsung.com üzerinden yayınlanacak.

Unpacked ile hangi ürünler tanıtılacak?

Samsung Galaxy Note 20 ve Note 20 Ultra modelleri kesinlikle tanıtılacak. Bunun yanı sıra Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G dahil olmak üzere Samsung’un birkaç yeni cihazı daha duyurması bekleniyor. Bu kapsamda etkinliğin genel olarak Galaxy Note 20 serisine ve Galaxy Fold 2’ye odaklanacağını söyleyebiliriz.

Güney Koreli teknoloji devi sadece akıllı telefonlar ile karşımıza çıkmayacak. Aynı zamanda yeni akıllı saati Galaxy Watch 3’ün tanıtılması bekleniyor. Bazı kaynaklar Galaxy Tab S7 ile bir sürpriz yapılabileceğini dile getiriyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...