Realme'den süper hızlı şarj teknolojisi

Hızlı şarj konusunda rekabet kızışıyor. Realme’nin yeni hızlı şarj cihazının 4000 mAh’lık bataryayı dakikalar içerisinde doldurabileceği sızdırıldı.

Realme'den süper hızlı şarj teknolojisi
Realme'den süper hızlı şarj teknolojisi
GİRİŞ 10.07.2020 11:56 GÜNCELLEME 10.07.2020 11:56
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

İmza - Mustafa Kalkan

Akıllı telefonların en büyük handikaplarından biri olan şarj süresi yeni teknolojilerle birlikte artık çözüme kavuşuyor. Üreticiler her geçen gün yeni hızlı şarj teknolojilerini tanıtıyor. Bir sızıntı haberi de Realme’den geldi.

Oppo, Xiaomi ve Vivo gibi markaların 100W’lık şarj cihazları üretmeye çalıştığını daha öncesinde sizinle paylaşmıştık. Realme’nin yeni şarj cihazı inanılmaz bir hız sunuyor.

3 DAKİKADA DOLDURUYOR

Twitter’da paylaştığı sızıntı haberleriyle tanınan bir kullanıcı Realme’nin yeni hızlı şarjının değerlerini paylaştı. Ultra Dart isimli yeni teknolojinin bu ay tanıtılacağını belirtti. 100W’tan daha hızlı olan şarj aletinin 3 dakika gibi bir sürede 4000 mAh’lık bataryayı yüzde 30’a kadar şarj ettiğini gözler önüne serdi.

Çinli akıllı telefon üreticilerinin yeni şarj teknolojileriyle birlikte şarj süresinin çok daha kısalması muhtemel.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    sonuc degisen bir sey yok kalitesiz pil ve tuzak ile bozduklari cep kisaca hizli dolmasi degil sorun kaite elimde kablo sokak da doldurma yeri aramak degil pil nedense bir yil demeden bozuyor
    Cevapla
  • memur 3 yıl önce Şikayet Et
    biz daha iyisini üretmek zorundayız. devlet olarak üniversitelerin kimya bölümlerine proje ve arge çalışmaları için destekler açmalıyız. Ülkemizde bor bol miktarda var, boru çıkarırken de yan ürün olarak lityum çıkmakta. Bu lityum şu anki pillerin ham maddesi. Kendi pil teknolojimizi yapmak için bulunmaz nimet.
    Cevapla
  • Guuuu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yapılabilir ancak pil de kullanılan malzeme çok özel olmalı . Bunun bedelini kimse ödemez.
    Cevapla
  • maho 3 yıl önce Şikayet Et
    Bomba gibi patlar , çok iyi soğutulması gerek.O kadar aşırı akımı çektirirseniz kablo bile yanar. Şu olabilir belki;Bataryanın kendi içinde hücre adedi artırılıp aynı anda akım dengeli şekilde dağıtılabilirse olabilir ama küçük alanda biriken aşırı ısı yine sorun teşkil eder.Tehlikeli durum.Özel bir batarya tasarlandıysa bilemem. Zaten eskiden şarj cihazımı kullanan vardı , Walkman in şarjlı pillerini adaptöre bağlar dolduruduk.500 ma/h pil kendi adaptörüyle 2 saatde dolardı, ama fena ısınırdı.
    Cevapla
  • mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    her ay pil değiştirmek zorunda bu hıza pil dayanmaz
    Cevapla
  • Rebelboy1903 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar onu akıl edememiş. Bizim sadece tüketen vatandaş akıl etmiş vay be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3'ten bir büyük başarı daha
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı