Huawei'den 65W'lık süper hızlı şarj aleti

Akıllı telefon üreticileri artık hızlı şarj cihazı üretimine yoğunlaşmaya başladı. Huawei’nin yeni hızlı şarjı 65W’lık gücüyle bir internet sitesinde görüntülendi. İki adet girişi olan süper hızlı şarj aletinin tasarımı kullanışlı olacağına işaret ediyor.

Huawei'den 65W'lık süper hızlı şarj aleti
Huawei'den 65W'lık süper hızlı şarj aleti
GİRİŞ 30.06.2020 11:04 GÜNCELLEME 30.06.2020 11:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Akıllı telefonların en büyük sorunlarından birisi şarj süresi olarak son yıllarda öne çıkmaya başladı. Çabuk tükenen pillerin hızlı bir şekilde tekrar dolması kullanıcı deneyimini yukarı taşıyan bir unsur olarak ele alınıyor.

 

 

Bu nedenle üreticiler de hızlı şarj teknolojilerine yoğunlaştı. Akıllı telefon pazarının devlerinden olan Huawei’nin de bu konu için geliştirdiği süper hızlı şarj aleti süreyi oldukça kısaltacağa benziyor.

 

 

Huawei, özellikle yüksek batarya kapasitesi olan cihazlarının hızlı bir şekilde yenilenmesi için adeta bir seferberlik başlattı. Geçtiğimiz aylarda tanıtılan 65W’lık hızlı şarj adaptörü Weibo isimli sitede ortaya çıktı. USB Type-A ve USB Type-C girişleri olan hızlı şarj aletinin yüksek kapasiteli bataryaları yaklaşık 30 dakika gibi bir sürede tam doldurması bekleniyor.

Huawei gibi yine Çin merkezli Xiaomi, Oppo gibi firmaların da hızlı şarj konusunda çalışmaları mevcut. Xiaomi ve Oppo’nun önümüzdeki yıl itibariyle 100W’lık şarj aletlerini pazara sunması bekleniyor.

Huawei’nin hızlı şarj aletine ait görsellerde cihazın 35 dolar fiyat etiketine sahip olacağı görüldü.  

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 1
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    sorun bu degil sorun kalitesiz pil ve cam ve gunceleme vermemek yani bozuyorlar elimde bir kablo ile gezdigim zaman ne fark eder 30 dk yada bir saat sorun adam gibi pil yapmiyorlar pil satacagiz diye ve kalitesiz berbat cam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sırrı Sakık TBMM bahçesinde PKK terörünü kutsadı! Önder Aksakal'dan efsane yanıt
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?