ZTE akıllı telefon tasarımını tamamen değiştirecek

Akıllı telefon tasarımları son yıllarda ön kameranın ekrana gömülmesini gerektirmeye başlamışken ZTE bu konuya bir çözüm getirdi. TENAA platformunda ortaya çıkan görsellerde ZTE’nin ekrana gömülü ön kameralı modeli görüldü.

ZTE akıllı telefon tasarımını tamamen değiştirecek
ZTE akıllı telefon tasarımını tamamen değiştirecek
GİRİŞ 14.08.2020 14:43 GÜNCELLEME 14.08.2020 14:43

Çin merkezli ZTE markası akıllı telefon tasarımını kökten değiştirecek bir yeniliğin peşinde. Son yıllarda sıkça gündeme gelen ön kameranın ekran altına gizlenmesi artık hayal değil. ZTE’nin yeni tasarımı sayesinde ekran/gövde oranı tamamen yarı yarıya olacak.

Günümüz amiral gemisi cihazların neredeyse tamamı delikli ekran tasarımıyla satışa sunuluyor. Apple hala çentikli tasarımla devam ediyor. Bu çözümler sayesinde ekran/gövde oranları yüzde 90 seviyelerine kadar çıktı. Yüzde 100 ekran gövde oranı için ZTE’nin ekran altı kamera teknolojisi gerekiyor.

Geçtiğimiz dönemde ZTE başkanı Ni Fei, şirketin ekrana gömülü ön kameralı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığını resmen duyurmuştu. TENAA’da orta çıkan görseller, söz konusu akıllı telefonun yakın zamanda tanıtılabileceğini gösteriyor. Yine de cihazın tanıtılacağı tarih ile ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!