Elephone U5 kamerasıyla amiral gemilerine kafa tutuyor

Çinli akıllı telefon üreticisi Elephone, özellikle uygun fiyatlı telefonlarıyla Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapmıştı. Elephone markası şimdi de kamerası amiral gemileriyle boy ölçüşebilecek bir cihazı piyasaya sürdü.

Elephone U5 kamerasıyla amiral gemilerine kafa tutuyor
Elephone U5 kamerasıyla amiral gemilerine kafa tutuyor
GİRİŞ 15.08.2020 10:50 GÜNCELLEME 15.08.2020 10:50

Elephone U5 modeli markanın uygun fiyatlı ve en iyi kameralı telefon sloganıyla satışa sunuldu. Arka kısımda 48 MP çözünürlüğünde ana kamera ve 13 MP ultra geniş açı, 5 MP derinlik kamerası, 2 MP makro lens yer alıyor. Ayrıca bu arka kamera kurulumu düşük ışıkta en iyi performansı verecek şekilde dizilmiş. Ön taraftaysa 24MP bir selfie kamerası bulunuyor.

ELEPHONE U5 TASARIMI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Elephone U5 modelinin tasarımı nokta çentikli ve ekran genişliği 6.4 inç ayrıca Full HD+ çözünürlüğe sahip. Gücünü Helio P60 yonga setinden alan cihaz, 4GB RAM ve 128 GB depolama alanıyla geliyor.

Batarya kısmında 4000mAh ve hızlı şarj teknolojisiyle tanıtılan Elephone U5, NFC özelliğiyle temassız ödeme imkanı da sunuyor. Elephone U5’in fiyatı Çin’de 160 dolar olarak belirlenmiş. Cihazın ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı henüz net değil.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak