Instagram mesajlaşma kısmında büyük değişim

Facebook, bünyesindeki uygulamaların mesajlaşma kısımlarının tamamını Messenger’a toplamaya kararlı. Geçtiğimiz aylarda WhatsApp’in oda kur özelliğiyle aynı platformu paylaşan Messenger şimdi de Instagram’la birleşecek.

Instagram mesajlaşma kısmında büyük değişim
Instagram mesajlaşma kısmında büyük değişim
GİRİŞ 15.08.2020 09:42 GÜNCELLEME 15.08.2020 09:49

Sosyal medyanın en büyük platformu olan Facebook grubu bünyesindeki WhatsApp ve Instagram’ın bazı özelliklerini tek çatı altında topluyor. Örneğin geçtiğimiz günlerde WhatsApp’ın toplu görüntülü görüşmeleri için oda kur seçeneğini Messenger’a yönlendirmişti. Şimdi de gözünü Instagram’ın mesajlaşma bölümüne dikti.

 

 

SOHBETLER DAHA RENKLİ

The Verge’de yer alan habere göre bazı editörlere gelen bildirimde, “Artık Instagram’da mesajlaşmak için yeni bir yöntem var!” yazısıyla birlikte güncelleme ekranı belirdi. Bu mesajda ayrıca, sohbetlerin daha renkli olacağı ve Facebook arkadaşlarınızla da mesajlaşabileceğiniz yazıyordu.

 

 

Güncellemeye bastığınızda, Instagram'ın sağ üst köşesindeki normal DM simgesi Facebook Messenger logosuna dönüşüyor. Instagram'daki sohbetler gerçekten de öncekinden daha renkli ve siz kaydırdıkça gönderenin mesajları mavi ve mor arasında değişiyor. Ancak en azından şimdilik Instagram'dan Facebook kullanıcılarına mesaj göndermek hala mümkün değil.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!