Xiaomi Türkiye duyurdu: Xiaomi POCO X3 NFC

Xiaomi POCO X3 modeli iin tanıtım tarihi resmen açıklandı. Ülkemizde de satışa sunulması planlanan Xiaomi POCO X3’ün uygun fiyatlı ve yüksek batarya kapasitesine sahip olması bekleniyor.

Xiaomi Türkiye duyurdu: Xiaomi POCO X3 NFC
Xiaomi Türkiye duyurdu: Xiaomi POCO X3 NFC
GİRİŞ 01.09.2020 10:02 GÜNCELLEME 01.09.2020 10:02

Xiaomi çatısı altında yer alan POCO markasının yöneticisi yeni ürünleri hakkında açıklamalarda buludu. Çok rağbet gören POCO serisinin en yeni üyesi olan Xiaomi POCO X3 için son günlerde sızıntılar ortaya çıkmaya başlamıştı. Özellikle hızlı şarj ve batarya kapasitesinin yüksek olması dikkatleri cihaza çekmişti.

XIAOMI POCO X3 DEVASA BATARYAYA SAHİP

Serinin en son modeli POCO X3 5160 mAh  batarya kapasitesi ve 33W’lık hızlı şarj teknolojisiyle gelecek. Gücünü Snapdragon 732G işlemcisinden alacağı bilinen POCO X3’ün 120 HZ yenileme hızına sahip bir ekranı da olacak.

Ön kısımda 20 MP kamerayla geleceği düşünülen Xiaomi POCO X3’ün ülkemizde de Xiaomi Türkiye garantisiyle satılacak. Hatta Xiaomi Türkiye’nin resmi Twitter hesabından tanıtım tarihi ve saati de paylaşıldı.

TANITIM TARİHİ PAYLAŞILDI

Tam ismi Xiaomi POCO X3 NFC olan cihazın 7 Eylül 2020 tarihinde saat 15:00’da tanıtılması bekleniyor. Tanıtım etkinliği yaklaştıkça cihazın özellikleriyle ilgili de paylaşımlar devam edecektir.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Kassam görüntüleri yayınladı, İsrail karıştı! Netanyahu’nun evinin önüne yığıldılar