Xiaomi POCO M2 tanıtım tarihi belli oldu

Xiaomi’nin alt markası olan ve ilk modeliyle büyük ses getiren POCO’nun yeni modelleri tek tek ortaya çıkıyor. Fiyat/performans ürünleriyle gündemde kalan Xiaomi’nin POCO markasının yeni modeli büyük bir ekran ve yüksek kapasiteli bataryayla gelecek. İşte POCO M2’nin tanıtım tarihi ve bilinen özellikleri.

Xiaomi POCO M2 tanıtım tarihi belli oldu
Xiaomi POCO M2 tanıtım tarihi belli oldu
GİRİŞ 03.09.2020 09:57 GÜNCELLEME 03.09.2020 09:57

Xiaomi, dünya genelinde yeni alt markalar oluşturarak farklı segmentler ve farklı pazarlara özel ürünler sunmaya devam ediyor. Redmi markasıyla daha uygun fiyatlı ve giriş seviyesi cihazlar satışa sunarken POCO alt markasıyla amiral gemisi özelliklerine sahip akıllı telefonlar çıkarıyor. İlk versiyonu büyük satış rakamlarına ulaşan POCO markasının şimdi orta segmente hitap edecek modeli POCO M2 için tarihler paylaşıldı.

XIAOMI POCO M2 TASARIMI

POCO Hindistan hesabı tarafından yapılan bir paylaşımda POCO M2 modelinin 8 Eylül tarihinde tanıtılacağı belirtildi. Kamera konusunda rakiplerinden daha iyi olması beklenen cihazın teknik özellikleri henüz net olarak bilinmiyor.

Yapılan paylaşımda yeni tanıtılacak olan POCO M2 modelinin damla çentikle geleceği görülüyor. Yüksek batarya kapasitesiyle geleceği de konuşulan model hakkında önümüzdeki günlerde yeni bilgiler gelecektir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...