Uygun fiyatlı Nokia 2.4 ortaya çıktı

Nokia’nın yeni uygun fiyatlı modeli Nokia 2.4’ün özellikleri sızdırıldı. Bu hafta tanıtılması beklenen Nokia giriş seviyesi modellerinden ilki Nokia 2.4 olacak.

Uygun fiyatlı Nokia 2.4 ortaya çıktı
Uygun fiyatlı Nokia 2.4 ortaya çıktı
GİRİŞ 02.09.2020 11:15 GÜNCELLEME 02.09.2020 11:15

IFA etkinliğinde boy göstermesi muhtemel olan Nokia 2.4 modeli giriş seviyesi için oldukça iyi özelliklere sahip olmasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Sızdırılan tasarım ve teknik özellikler sayesinde Nokia 2.4 modelinin hem uygun fiyatlı hem de şık bir cihaz olacağını söyleyebiliriz.

Nokia akıllı telefonlar için daha önce büyük sızıntılar yapan Evleaks, Nokia 2.4 tasarımına ait olduğunu iddia ederek bir görüntü paylaştı. Tasarım ve teknik özellikler bakımından Nokia 2.4’ün muadil modelli Nokia 2.3’e benzerliği gözden kaçmıyor. İki model arasındaki en bariz tasarım farkı parmak izi okuyuşunun Nokia 2.4 modelinde yer alması diyebiliriz. Bir önceki modelde parmak izi okuyucu yerine yalnızca yüz tanıma bulunuyordu.

NOKİA 2.4 TEKNİK ÖZELLİKLER

Nokia 2.4’ün 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran ve damla çentikli ön kameraya sahip olacağı biliniyor. Arka kısımda 13MP + 5MP değerinde çift kamera kurulumu yer alıyor.

Nokia 2.4 için daha öncesinde 4 bin mAh olarak belirtilen batarya kapasitesi 4800 mAh olarak güncellendi. Giriş seviyesi için oldukça iddialı bir rakamdan bahsediliyor.

Cihazın işlemci kısmında MediaTek Helio P22 yer alıyor ve 2GB RAM bulunacak. Depolama kapasitesi ise çoğu giriş seviyesi telefonda gördüğümüz gibi 16GB olacak. Telefonun 3GB RAM ve 32GB hafızaya sahip bir varyasyonunun da gelmesi muhtemel.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti