Nokia 9.3 Pure View fiyatı sızdırıldı

Nokia’nın yeni amiral gemisi olacak Nokia 9.3 Pure View modelinin fiyatı hakkında yeni bir bilgi ortaya çıktı. Nokia 9.3 Pure View modelinin fiyatının tam bir amiral gemisi fiyatı olacağını söylemek doğru olur.

Nokia 9.3 Pure View fiyatı sızdırıldı
Nokia 9.3 Pure View fiyatı sızdırıldı
GİRİŞ 22.09.2020 09:44 GÜNCELLEME 22.09.2020 09:44

HMD Global markası tarafından satın alınan Nokia markası uzun süredir Android cihazlar üretiyor. Bu serinin yeni üyesi Nokia 9.3 Pure View önümüzdeki günlerde tanıtılacak. Ancak cihazla ilgili sızıntılar tanıtım öncesinde gelmeye başladı. Son olarak Nokia 9.3 Pure View modelinin fiyatının oldukça yüksek olacağı iddia edildi.

NOKIA 9.3 PURE VIEW FİYATI VE TEKNİK ÖZELLİKLERİ

Nokia 9.3 PureView'in bazı teknik özellikleri çoktan ortaya çıktı. Bu bağlamda dillendirilen özellikler arasında Qualcomm'un Snapdragon 865 işlemcisi, ekran altına gömülü ön kamera, 120 Hz tazeleme sunan ekran ve 5'li kamera kurulumu bulunuyor. Twitter'da Nokia paylaşımları yapan bir hesabın son iddialarına göreyse bu telefonun fiyatının en az 800 euro, yani vergisiz olarak yaklaşık 7.200 TL olacağı ifade ediliyor. Bu dudak uçuklatan fiyatın ne denli doğru olduğunu zaman gösterecek.

Nokia 9.3 PureView'de 8 GB'ye kadar RAM, 256 GB'ye kadar da depolama alanının olacağını düşünüyorlar. Ayrıca bu telefonun 108 MP çözünürlük sunan bir ana arka kamerasının olacağı dillendiriliyor. Şu an için kaç watt hızlı şarj desteğine sahip olacağı bilinmeyen 5.000 mAh kapasiteli bir bataryasının bulunacağı söylenen telefon, teknik özellikleriyle tüketicileri memnun edecek gibi görünüyor.

HMD Global, yaklaşmakta olan amiral gemisi telefonunun çıkış tarihi ile ilgili net bir açıklama yapmadı.

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
PKK/KCK'nin Almanya yapılanması sözde sorumlularından Saim Çakmak İstanbul'da yakalandı