Gizli Instagram profillerini gösteren uygulama

Instagram gizli hesaplarını görüntüleyen bir uygulama ortaya çıktı. Hesabını gizli olarak kullanan profilleri gösteren uygulama, yalnızca internet üzerinden veya Android cihazlarla kullanılabiliyor.

Gizli Instagram profillerini gösteren uygulama
Gizli Instagram profillerini gösteren uygulama
GİRİŞ 05.09.2020 09:40 GÜNCELLEME 05.09.2020 09:51

Instagram profili gizli olan kişilerin paylaşımlarını görmek için o kişiyi takip etmeniz veya bir tanıdığınızın bu kişiyi takip etmesi gerekiyor. Bunun dışında bir yöntemle şimdiye kadar bu profili görmek imkansızdı. Ancak yeni ortaya çıkan bir uygulama sayesinde gizli profilleri görebilmek mümkün. Postegro isimli uygulama üzerinden veya internet sitesi üzerinden bu profiller görüntülenebiliyor.

 

GİZLİ PROFİLLERİ GÖSTERİYOR AMA..

Uyarı: İlk olarak bu uygulamaya giriş yaparken sizden Instagram kullanıcı bilgileriniz isteniyor. Uyarı da bulunmakta fayda var; bu uygulamanın güvenilirliği henüz belli değil. Uygulamanın geliştiricilerinin niyetleri hakkında bir bilgi mevcut değil. Bu nedenle Instagram hesabınızla giriş yaparken tüm sorumluluk sizin olacaktır. Ayrıca bu bahsettiğimiz özellik Instagram’ın gizlilik politikalarına karşı olacaktır.

Postegro programını kullanmak için dilerseniz Android cihazınıza bir APK indirebilir veya internet sitesi üzerinden bu özelliği kullanabilirsiniz. Instagram hesabınızla giriş yaparak kullanabileceğiniz programla gizli hesapları görebilirsiniz. Ancak Postegro uygulaması tam kararlılıkla çalışmıyor. Yani bazen profilleri gösterirken bazen de göstermeyebiliyor.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dolmabahçe'de önemli görüşme! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haniye'yi kabul etti
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..