Apple basın etkinliğinde sürprizler bekleniyor

Apple’ın 8 Eylül tarihinde bir basın etkinliği düzenleyeceği yönünde söylentiler ortaya atıldı. Ayrıca bu basın etkinliğinde Apple’ın yeni iPhone, iPad ve Apple Watch modellerinin tanıtım tarihi açıklanacağı belirtildi. Ancak bir youtuber ise etkinlikte yeni iPad ve Apple Watch 6’nın lansmanı yapılacağını iddia etti.

Apple basın etkinliğinde sürprizler bekleniyor
Apple basın etkinliğinde sürprizler bekleniyor
GİRİŞ 07.09.2020 10:38 GÜNCELLEME 07.09.2020 10:39

Apple, geleneksel olarak her yıl Eylül ayında yeni iPhone modellerini büyük bir etkinlik düzenleyerek tanıtıyor. Ancak Eylül ayının ikinci haftası gelmesine rağmen henüz Apple tarafından bir etkinlik sinyali verilmedi. Yeni iPhone 12 serisinin tanıtımının nasıl ve ne zaman yapılacağı henüz belli değil.

 

 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2020 yılında şirketlerin normal işleyişleri değişmek zorunda kaldı. Apple’da pandemiden etkilenen şirketler arasında yer alıyor. Hatta iPhone 12 serisinin bu nedenle geç tanıtılacağı duyurulmuştu. Youtuber Jon Prosser, Apple’ın yarın bu durumla ilgili açıklamalar yapacağı bir basın etkinliği düzenleyeceğini belirtti.

APPLE WATCH 6 VE YENİ IPAD TANITILABİLİR

 

 

Jon Prosser tarafından yapılan açıklamalara göre Apple, yarın düzenleyeceği etkinlikte iPhone 12 ve Apple Watch 6'ya ek olarak çeşitli ürünlerle karşımıza çıkacak. Apple'ın hangi ürünlerle karşımıza çıkacağını net bir şekilde açıklamayan Prosser, yine de Apple hayranlarını heyecanlandırmayı başardı.

APPLE DUYURUNUN DUYURUSUNU YAPACAK

Ancak Prosser'in açıkladığı etkinlik, Bloomberg'den Mark Gurman tarafından farklı bir şekilde yorumlandı. Mark Gurman'a göre de Apple, bu hafta içerisinde yeni ürünleriyle ilgili bir basın açıklaması yapacak. Ancak bu açıklamada yeni ürünler lanse edilmeyecek. Gurman, söz konusu basın açıklamasının duyurunun duyurusu olacağını, bu basın açıklamasıyla yeni Apple ürünlerinin ne zaman duyurulacağının ilan edileceğini düşündüğünü söylüyor.

iPhone 12 serisine gelecek olursak; özellikle iPhone 12 Pro, diğer varyantlara oranla biraz daha gecikecek. iPhone 12'nin birkaç hafta, iPhone 12 Pro'nunsa kasım ayına kadar ertelenmesi muhtemel. Ancak bu konudaki en net bilgiler için Apple'ın yapacağı açıklamaları beklememiz gerekiyor.

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!