Apple etkinliği için tarih kesinleşti

Apple, yeni ürünlerini tanıtacağı etkinliğin tarihini bugün açıkladı. Koronavirüs salgını nedeniyle gecikeceği düşünülen ve iPhone 12 serisinin tanıtılacağı düşünülen etkinliğin önümüzdeki hafta gerçekleşeceği açıklandı. Etkinlikte tanıtılacak muhtemel ürünlerin de listesi sızdırıldı.

Apple etkinliği için tarih kesinleşti
Apple etkinliği için tarih kesinleşti
GİRİŞ 09.09.2020 09:43 GÜNCELLEME 09.09.2020 09:44

Apple’ın yaz başında gerçekleştirdiği WWDC 2020 etkinliği gibi yine online olarak gerçekleştireceği tanıtım etkinliğinin tarihi belli oldu. iPhone 12 serisi, yeni iPad’ler ve Apple Watch Series 6’nın tanıtılacağı etkinlik 15 Eylül’de gerçekleşecek.

 

APPLE WATCH SERIES 6 TANITILABİLİR

Ayrıca Apple’ın tanıtım etkinliğiyle ilgili yeni bir sızıntı da ortaya çıktı. Apple’ın YouTube videosu için meta verilerde yer alan anahtar kelimeler sızdırıldı. Bir söylentiye göre bu meta verilerde Apple Watch Series 6 etiketi yer alıyorken iPhone 12’den bahsedilmiyor.

IPHONE 12 HENÜZ NET DEĞİL

Buradan hareketle 15 Eylül etkinliğinin yalnızca Apple Watch Series 6 tanıtımı olabileceği yönünde görüşler ortaya atıldı. Meta veriler arasında Apple Watch Series 6 dışında “iOS, ‌iPhone‌, Mac, ‌Apple Watch‌, Series 5, Series 6, ‌iPad‌, ‌iPad‌ Air, MacBook, iMac , MacBook Pro , Fitness, Wellness, Illustration, Apple” kelimeleri de yer alıyor.

15 Eylül tarihinde Türkiye saatiyle 20.00’da gerçekleşecek etkinliği canlı olarak takip ederek gelişmeleri sizinle paylaşacağız. iPhone 12 serisinin tanıtılması beklenen etkinlikte yeni iPad, Apple Watch Series 6 ve Apple’ın kendi ürettiği işlemciye sahip MacBook’ların bir ön gösterimi yapılabilir.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Saldırıdan sonra Putin'den savaş açıklaması: Meşru hedef sayacağız!