Apple etkinliğinde neler tanıtılacak?

Apple’ın 15 Eylül’de gerçekleştireceği Time Flies etkinliği hakkında yeni ürün tanıtımı ve özellikle Apple Watch Series 6 tanıtımı olacağı iddiaları dolaşıyor. Apple tarafından tanıtılması muhtemel ürünler arasında yeni iPad ve iPhone modellerinin de olması muhtemel.

Apple etkinliğinde neler tanıtılacak?
Apple etkinliğinde neler tanıtılacak?
GİRİŞ 14.09.2020 11:33 GÜNCELLEME 14.09.2020 11:33

Apple her yıl sonbaharda bir etkinlik yaparak yeni iPhone modellerini tanıtırdı. Ancak bu yıl sonbaharda ekstra olarak Time Flies isimli bir etkinlik daha yapacağını açıkladı. Apple’ın Time Flies etkinliği koronavirüs salgını nedeniyle çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Ayrıca bu etkinlikte yeni iPhone modelleri beklense de Apple Watch Series 6’nın tanıtılacağı düşünülüyor.

Koronavirüs salgınından bütün dünya gibi Apple’da etkilendi ve üretim faaliyetlerinde gecikmeler yaşadı. Bu nedenle iPhone 12 serisinin önümüzdeki aylarda tanıtılacağı yönünde bazı açıklamalar geldi.

APPLE TIME FLIES ETKİNLİĞİNDE NELER OLACAK?

Yarın Apple Park’tan canlı yayınla gerçekleştirilecek olan Time Flies etkinliğinin tanıtım videosunun meta dataları ortaya çıktı. Twitter’da paylaşılanlara göre etkinlikte Apple Watch Series 6 ve iPad Air 4’ün tanıtılacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bunun dışında Apple Watch Series 6’nın fitness ve sağlık özelliklerinin çok daha gelişmiş olacağı belirtiliyor.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?