Trump, TikTok anlaşmasını imzalayacak

ABD Başkanı Donald Trump, Çin merkezli sosyal medya platformu TikTok'un ABD'deki kolunun Walmart-Oracle ortaklığında satın alınmasına ilişkin yapılması muhtemel anlaşmayı imzalayacağını duyurdu.

Trump, TikTok anlaşmasını imzalayacak
Trump, TikTok anlaşmasını imzalayacak
GİRİŞ 20.09.2020 03:16 GÜNCELLEME 20.09.2020 03:22
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Trump, "Böyle bir anlaşma ülkemiz için iyi olacak, hem de ulusal güvenliğimizi koruyan bir anlaşma yapılmış olacak." değerlendirmesinde bulundu.

ABD Başkanı Trump, 3 Ağustos'ta yaptığı açıklamada, ABD'deki kolu herhangi bir Amerikan şirketine satılmadığı takdirde Çin merkezli sosyal medya platformu TikTok'u yasaklayacağını duyurmuştu.

Trump, 6 Ağustos'ta ise ABD'li kişi veya kuruluşların Çinli şirketlere ait sosyal medya uygulamaları TikTok ve WeChat ile herhangi bir iş yapmasını yasaklamaya yönelik 2 kararname imzalamıştı.
 

 

 

YORUMLAR 3
  • soner 68 3 yıl önce Şikayet Et
    darısı başımıza
    Cevapla
  • Rıza 3 yıl önce Şikayet Et
    Nerde bizde o cesaret. Hindistan 212 çin menşeili app uygulamasına yaskladı yani tüm komunist çin app uygulamarına yasakkadı hindistanı o konuda takdir eder ve kutlarım.
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam ülkesi için güzel adım atıyor tüm sosyal medya amerikanın elinde her ülkenin demogojik yapısı kültürü duyarlılıkları ellerinde
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...