Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu

Epic Games’in bu hafta ücretsiz olarak sunacağı oyun belli oldu. Bu hafta oyuncular Pikuniku isimli oyuna ücretsiz olarak sahip olabilecek.

Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu
Epic Games'in bu haftaki ücretsiz oyunu belli oldu
GİRİŞ 28.09.2020 11:35 GÜNCELLEME 28.09.2020 11:35

Epic Games uzun süredir her hafta yeni bir oyunu ücretsiz olarak dağıtıyor. Bu sayede kullanıcı sayısını hatrı sayılır bir şekilde artıran firma geçtiğimiz hafta Roller Coaster Tycoon 3: Complete Edition’ı ücretsiz sunmuştu. Bu haftaki oyun da firma tarafında açıklandı.

01 Ekim ve 08 Ekim tarihleri arasında ücretsiz olarak erişilebilir olacak oyun Pikuniku oldu. Steam'de 22 TL'den satılan oyun, bulmaca - keşif tabanlı oyunları seven kitleyi memnun edecek. Peki bu oyun nasıl, kısaca tanıyalım:

Pikuniku nedir ve nasıl bir oyun?

Sectordub tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayınlanan Pikuniku, 2020'de karşımıza çıkmıştı. Steam'deki incelemelerde "Çok Olumlu" alan oyun, her şeyin o kadar da mutlu olmadığı ama buna rağmen son derece eğlenceli ve garip bir dünyada geçiyor. Bulmaca - keşif türüne sahip oyunda, hepsi birbirinden tuhaf karakterlerin, zorlukların üstesinden gelmesi için çalışıyoruz. Bölünmüş ekran özelliği sayesinde arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz Pikuniku, Türkçe dilini desteklemiyor.

Pikuniku sistem gereksinimleri

İşletim Sistemi: Windows 7,8.1,10 x86 / x64

İşlemci: Intel Core2 Duo veya eşdeğeri

Ekran Kartı: GeForce 9600 GT (512 MB) / Intel HD Graphics 2500

Bellek: 2 GB RAM

Depolama: 300 boş alan

Oyun kumandası önerilir

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milli muharip uçak KAAN, ANKA-3 ve İHA’lar birlikte uçacak
Patnos'ta belediye araçlarının parçaları hurdacılarda aranıyor