iPhone 12 iddiası sosyal medyanın gündemine oturdu

Apple’ın geçtiğimiz günlerde tanıtımını yaptığı iPhone 12 Pro’nun Türkiye satış fiyatı açıklanmamıştı. Ancak bir e-ticaret sitesinde ortaya çıkan iPhone 12 Pro fiyatı dudak uçuklatan cinsten. Yüksek bir fiyatla ön siparişe açılan iPhone 12 Pro modeli için stoklar birden tükendi. Sosyal medyada bu fiyat hakkında onlarca farklı yorum yapıldı.

GİRİŞ 15.10.2020 09:50 GÜNCELLEME 15.10.2020 10:19
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Apple tarafından 13 Ekim’de gerçekleştirilen etkinlikle tanıtılan iPhone 12 serisi teknoloji dünyasının gündemine oturdu. Bu cihazlar arasında en güçlü versiyon olan iPhone 12 Pro modeli ise ABD’de 999 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Ülkemizdeki fiyatı ise henüz netlik kazanmadı. Fakat e-ticaret sitesinde dün iPhone 12 Pro modeli 23.600 TL fiyat etiketiyle ön siparişe açıldı.

Kısa süreli olarak ön siparişe açılan ürün hemen satıştan kaldırıldı. Sosyal medyada bu aşağıdaki ekran görüntüsü üzerinden birçok yorum ve tepki paylaşıldı. Fiyatın yüksek olması eleştirilere neden oldu. 

 

 

iPhone 12 Pro fiyatları ne kadar olacak?

 

 

Apple’ın iPhone 12 Pro Max’ten sonra en pahalı telefonu olan iPhone 12 Pro, yurtdışında 999 dolardan satılıyor. Vergiler de eklendiğinde ise karşımıza 13.600 TL’lik bir fiyat çıkıyor. Bu fiyatlar belki 15.000 TL bandına çıkabilir, ancak 23.600 TL gibi bir fiyat gerçek dışı görünüyor. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 23
  • Vatandaş 3 yıl önce Şikayet Et
    Ötv yi yüzde 300 yapın bu telefonlara araçlarda olduğu gibi
    Cevapla
  • Vatan sevdalısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu memelet te kriz varya hiç kimse alamaz dermişim ama maalesef türkiye ye geldiği gün yok satacak şimdiden ön siparişleri 100 binleri bulmuş hani bu millet açtı hani kriz vardı ulan tam bir vatan hainisiniz
    Cevapla
  • Fatih 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu parayı sırf hava olsun diye verecek olan kişi sayısı hiçte az değil... Üstelik bu telefona bu kadar para verip sonrada açız diye isyan edenler çoğunluktadır. Tıpkı bir zamanlar kahrolsun amerika diye haykırıp marlboro sigarası içip amerikan malı kot pantolon giyen şarlatanlar gibi.
    Cevapla
  • Mustafa 3 yıl önce Şikayet Et
    Devlette alınmasını ister istemesee koymaz bile ülkeye 15 bınlirasi vergi
    Cevapla
  • Horona 3 yıl önce Şikayet Et
    Malum ülkelerde bu telefonları adamlar tek bir maaşının sadece bir kısmıyla alabiliyor, bizde ise hemen hemen bir yıllık maaşa eş değer bir fiyatı var ama çıktığı gibi tükeniyor.
    Cevapla
  • Alp 3 yıl önce Şikayet Et
    Millet ac ac ama bu bilinen açlık değil ! nefsi ac gözü ac Allah doyurur insaallah bunlari yoksa bir kulun haddine degil boylesi bir acligi doyurmak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'li siyasetçi İsrail'e tepki gösteren kadına saldırdı
Filistinli kız dünyaya Türkçe seslendi: Hiçbir yere gitmedik, vatanımızı satmayacağız