iPhone 12 aşkı pandemi dinlemedi! Apple mağazalarının önünde kuyruklar oluştu

iPhone 12 serisinin satışa sunulmasıyla birlikte koronavirüs salgınına rağmen mağaza önlerinde yine uzun kuyruklar oluştu.

iPhone 12 aşkı pandemi dinlemedi! Apple mağazalarının önünde kuyruklar oluştu
iPhone 12 aşkı pandemi dinlemedi! Apple mağazalarının önünde kuyruklar oluştu
GİRİŞ 23.10.2020 15:56 GÜNCELLEME 23.10.2020 15:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgını olsa bile insanlar yine iPhone 12 için kuyruğa girdi. Yıllardır iPhone modellerinin ilk çıkışında görmeye alıştığımız kuyruklar bugün de pandemiye rağmen yine gündemdeydi.

iPhone 12 pandemi dinlemedi

İlk iPhone modelinden bu yana piyasaya çıkar çıkmaz bu ürünlere sahip olmak bir ayrıcalık olarak görülüyor. Hatta Apple bile artık mağazalarında alkışlama veya beşlik gibi farklı davranışlarla bunu bir etkinlik haline dönüştürdü. iPhone 12 serisi için de benzer durumlar var. Pandemi nedeniyle yoğun kalabalıklar olmasa da insanlar yine kuyruktaydı.

Saat farkı nedeniyle güne daha erken başlayan ülkelerden ilk fotoğraflar gelirken ön sipariş verilen iPhone 12 modelleri de sahiplerine ulaştı. Avusturalya, Yeni Zelanda, Japonya gibi ülkelerde insanlar siparişlerine kavuştu. Günün başlaması ile birlikte yavaş yavaş diğer ülkelerde de benzer manzaralar oluşuyor.

 

YORUMLAR 1
  • temel 3 yıl önce Şikayet Et
    bazen bu super zekalara hayran kaliyorum demek beyin cep kadar yok orda sirada beklemek ne zaten durmadan yapiyor iki gun sonra alsan ne sadece sana satilmis nadir sey olsa belki derim de isteyen herkes alma imkani var ustelik adamlar yeni cep cikariyor hizli pil su bu diye onu doldurmak icin bir sey yok baska kablo yakarsan sorun cikar belki sanki cevre dostu kalitesiz pil sonra virus ile cepleri boz cøpe attir satmak icin sonra cik cevre dostu nr yap
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Çanakkale'de destanlaşan kahramanlar '57. Alay Vefa Yürüyüşü' ile anıldı
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı