Redmi 120hz ekranlı telefon yolda

Xiaomi'nin Çin pazarı için geliştirdiği Redmi markalı cihaz hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Redmi Note 9'un daha gelişmiş bir versiyonu olarak satışa sunulacak cihazın 120Hz ekran yenileme özelliğine sahip olması bekleniyor.

Redmi 120hz ekranlı telefon yolda
Redmi 120hz ekranlı telefon yolda
GİRİŞ 05.11.2020 15:39 GÜNCELLEME 05.11.2020 15:39

Xiaomi'nin Çinli tüketiciler için hazırladığı yeni telefonun detaylarını gözler önüne seriyor. Görünüşe göre geliştirilmiş bir Redmi Note 9 olarak lanse edilecek telefon, Avrupa pazarında satışta olan Mi 10T Lite'ın yenilenmiş bir sürümü olarak karşımıza çıkacak.

Redmi markası altında piyasaya sürülecek telefon, AdaptiveSync teknolojisine sahip olan bir ekranla gelecek. Tüketicilere 120 Hz tazeleme oranı sunacak bu ekran, akıcılığı en üst düzeyde tutacak. Ayrıca telefon, uygulamaların ihtiyaçlarına göre de ekran tazeleme oranını otomatik olarak ayarlayabilecek. 

Edinilen bilgilere göre, ticari ismi şimdilik açıklanmamış telefonun 5G bağlantı desteği de olacak. Bu destek, Qualcomm'un yeni sayılabilecek işlemcisi Snapdragon 750G ile sağlanacak. 6 GB RAM ve 128 GB'ye kadar da RAM ile desteklenecek telefon, orta segment bir ürün olarak karşımıza çıkacak. Mi 10T Lite'ın 4820 mAh kapasiteli bataryası da muhtemelen olduğu gibi, Redmi markalı yeni telefona aktarılacak.

Xiaomi'nin üzerinde çalıştığı yeni telefonla ilgili ortaya çıkan detaylar, şimdilik bunlarla sınırlı.

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler