Redmi'nin akıllı saati Redmi Watch tanıtıldı

Xiaomi'nin alt markası olan Redmi akıllı telefondan sonra akıllı saat sektörüne de giriş yaptı. Redmi Watch isimli akıllı saat 1.4 inçlik ekran, spor modları ve 50 metreye kadar suya dayanıklılık sunuyor.

Redmi'nin akıllı saati Redmi Watch tanıtıldı
Redmi'nin akıllı saati Redmi Watch tanıtıldı
GİRİŞ 27.11.2020 11:13 GÜNCELLEME 27.11.2020 11:13

Redmi Note 9 serisini lanse eden Xiaomi bir de akıllı saat tanıttı. Redmi Watch markanın ilk akıllı saati olma özelliğine sahip. Redmi daha önce akıllı bileklik tanıtmıştı.

Redmi Watch özellikleri 

Redmi Watch modeli 1.4 inçlik dörtgen bir tasarıma sahip. Ekranda 323 ppi değerine ulaşılırken spor havada tasarlanmış kasa 35g ağırlığında. Hem kasa hem de kayış farklı renk seçenekleri ile sunuluyor.

20 farklı saat ekranı barındıran model 7 spor modunu takip edebiliyor. Bunu 6 eksenli sensör ve hareket algoritması kullanarak yapıyor. 50 metreye kadar suya dayanıklı olan model tek şarj ile bir haftaya kadar kullanım sağlıyor. Tasarruf modu ise bunu 12 güne çekiyor. Nabız ölçer sürekli çalışabiliyor.

Redmi Watch fiyatı

Dahili mikrofon ile XiaoAI akıllı asistana ulaşabildiğiniz saat ayrıca NFC, 270 şehirde toplu taşıma kartı desteği, erişim kartlarına yazabilme, temassız ödeme gibi özelliklere sahip. Redmi Watch için 45$ fiyat etiketi belirlenmiş ve ön siparişlerde 5$ indirim yapılıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeni görüntülere ulaşıldı! Pasaport kontrolü sırasında dikkat çeken ayrıntı
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?