WhatsApp'a yeni özellikler geliyor

WhatsApp’ın Android versiyonu için bir dizi yenilik geleceği ortaya çıktı. Android için WhatsApp’ın beta güncellemesinde yeni emojiler ve ‘daha sonra oku’ gibi yeni özelliklerin yer aldığı görüldü.

WhatsApp'a yeni özellikler geliyor
WhatsApp'a yeni özellikler geliyor
GİRİŞ 16.11.2020 10:06 GÜNCELLEME 16.11.2020 10:06

WABetaInfo, WhatsApp’ta kullanıcılara gelecek yeni özellikler ve araçlarla ilgili en son güncellemeleri ve haberleri bildirmeye devam ediyor. Yakın zaman önce iki yeni özellik hakkında bilgiler paylaşıldı. İlk özellik WhatsApp’ın Android beta sürümünde 2.20.206.11 numaralı güncellemesinde oldu. Yeni el emojileri ve cinsiyete dayalı yeni emojileri içeren bu paket, yeni ifadeleri kullanıcılara sunuyor.

Bu beta sürümüne sahipseniz, bu yeni emojileri görüyor olacaksınız çünkü bu emojiler WhatsApp’ın bu en son Android beta sürümüyle varsayılan ayar olarak geliyor. Söz konusu emojilere ise iOS 14 güncellenmesini yükleyen kullanıcılar zaten sahip.

Bir diğer özellik ise Arşivlenmiş Sohbetler yerine ” Daha Sonra Oku” özelliği oluyor. Aslında burada ”güncellenmiş bir özellik” ismi ve bazı eklenen özellikler yer alacak. Biliyorsunuz, WhatsApp daha önce Tatil Modu özelliğini duyurmuştu. İşte bu Daha Sonra Oku özelliği Tatil Modu ile ilişkilendiriliyor ve onun uzantısı olarak karşımıza çıkıyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail Refah karşılığında ABD'nin isteğini kabul etti iddiası
AB'de Türkiye zirvesi! Sonuç bildirisi açıklandı!