Samsung Galaxy serisinin yeni üyesi: Galaxy F62

Samsung'un Galaxy serisi genişlemeye devam ediyor. Geekbench isimli karşılaştırma sitesinde Samsung Galaxy F62'nin tüm özellikleri ortaya çıktı.

Samsung Galaxy serisinin yeni üyesi: Galaxy F62
Samsung Galaxy serisinin yeni üyesi: Galaxy F62
GİRİŞ 07.12.2020 15:23 GÜNCELLEME 07.12.2020 15:23

Samsung yeni F Serisini başlatalı çok uzun süre olmadı ancak şirketin bu seriye yeni üyeler kazandırma anlamında oldukça hızlı davranıyor. Ailenin yeni üyesi olmasını beklediğimiz Galaxy F62 hakkında. 2021 yılının ilk yarısında Hindistan pazarına gelecek olan cihaz, Geekbench testinde ortaya çıktı. Telefonun hem Geekbench puanlarını hem de şimdiye kadar belli olan donanımsal özelliklerini sizlerle paylaşalım.

Samsung Galaxy F62 teknik özellikleri

Tek çekirdekte 763, çoklu çekirdekte ise 1.952 puan almayı başaran Galaxy F62, gücünü Samsung'un kendi üretimi olan Exynos 9825 yonga setinden alıyor. 6 GB RAM kapasitesini de bünyesinde bulunduran model, buna ek olarak 128 GB dahili depolama alanı ile gelecek gibi gözüküyor. Ayrıca yine Geekbench testinde ortaya çıkan bilgilere göre, Galaxy F62 isimli modelin Android 11 işletim sistemi ile kutusundan çıkacağını ifade edebiliriz.

Telefonun kamera detayları ve batarya kapasitesi henüz belli değil. Pil konusunda yüksek kapasiteli bir bataryanın telefonda yer alacağını net bir şekilde söylemek mümkün. Galaxy F62'nin Hindistan sonrasında hangi ülkelere geleceği ise şu anda bilinmezliğini koruyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
Mavi Balina’dan sonra ‘SimSimi’ tehlikesi! Hedefinde çocuklar var…