Xiaomi kullanıcıları için Android 11 dağıtımı başladı

Xiaomi'nin Mi 10 modeli bu ay itibariyle Android 11 güncellemesi almaya başladı. Markanın diğer modellerinin de amiral gemisinden orta segmente doğru Android 11 güncellemesini alması bekleniyor.

Xiaomi kullanıcıları için Android 11 dağıtımı başladı
Xiaomi kullanıcıları için Android 11 dağıtımı başladı
GİRİŞ 11.12.2020 10:25 GÜNCELLEME 11.12.2020 10:25

Xiaomi Mi 10, geçtiğimiz ay MIUI 12 ve Android 11 güncellemelerini almaya başlamıştı. İlk olarak Çin'de başlayan güncellemeler bugün itibariyle global olarak dağıtılmaya başlandı. Yakın zamanda ülkemizdeki Xiaomi kullanıcıları da Android 11 güncellemesini almaya başlayacak. 

Xiaomi Mi 10 için Android 11, V12.2.2.0.RJBINXM sürüm numarasıyla karşımıza çıkıyor. Yeni sürümün boyutunun ise 2,8 GB olduğunu görüyoruz. Bu boyut akıllı telefonunda boş alan bulunmayanlar için oldukça sıkıntılı durumlara yol açabilir.

Güncelleme içeriğine bakarsak; güncelleme bazı optimizasyonlar, iyileştirmeler ve birkaç yeni özellikle beraber sistem güvenliğini iyileştirmek için Google güvenlik yaması içeriyor. Şimdilik güncellemenin içeriği hakkında bilinenler bunlarla kısıtlı. 

Güncellemenin cihazınıza gelip gelmediğini kontrol etmek için telefon ayarlarından, güncellemeyi manuel olarak da kontrol edebilirsiniz. Ancak büyük ihtimalle güncelleme cihazınıza geldiğinde telefonunuz bildirim olarak sizi bilgilendirecektir. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray ve Fenerbahçe'nin gözü dev gelirde!
İzmir'de deprem!