Samsung akıllı televizyonlara TikTok uygulaması getiriyor

Samsung, akıllı televizyonlarında TikTok uygulamasının yer alacağını açıkladı. Avrupa'da satışa sunulacak Sero TV ile başlayacak olan uygulama bir güncellemeyle 2018 ve daha yeni modellere yayılacak.

Samsung akıllı televizyonlara TikTok uygulaması getiriyor
Samsung akıllı televizyonlara TikTok uygulaması getiriyor
GİRİŞ 14.12.2020 22:07 GÜNCELLEME 14.12.2020 22:07

Samsung, popüler sosyal medya ağı TikTok ile bir iş birliği yaptığını duyurdu. Bu iş birliği kapsamında da TikTok akıllı TV uygulaması, Samsung'un akıllı televizyonlarına gelecek. İlk olarak Samsung Sero TV ile kullanıcılara sunulacak olan uygulama, ilerleyen süreçte 2018-2020 model Samsung televizyonlara yayınlanmaya başlayacak.

Samsung Sero TV, bir yıldan uzun bir süre önce duyurulmuştu. Önümüzdeki günlerde Avrupa'daki bazı ülkelerde satışa sunulacak televizyon, TikTok uygulaması sayesinde daha da fazla ilgi çekebilir.

TikTok'un Samsung televizyonlar için geliştirilen uygulaması, Sero TV'de hem yatay hem de dikey olarak kullanılabilecek. Bu sayede kullanıcılar için, daha da etkileyici bir deneyim sunulmuş olacak. Ayrıca kullanıcılar, TikTok'un mobil uygulamasındaki her işlevselliği, Samsung TV uygulamasında da kullanabilecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'