Huawei HarmonyOS sistemli akıllı TV'lerini tanıttı

Huawei'nin orta seviye fiyat segmentinde yer alan ancak yenilikçi özelliklere sahip akıllı televizyonları Vision S serisi olarak tanıtıldı. Yeni akıllı televizyonların en önemli özelliklerinden biri de işletim sistemi oldu.

Huawei HarmonyOS sistemli akıllı TV'lerini tanıttı
Huawei HarmonyOS sistemli akıllı TV'lerini tanıttı
GİRİŞ 21.12.2020 17:29 GÜNCELLEME 21.12.2020 17:29

Huawei, kendi işletim sistemi olan HarmonyOS ile çalışan yeni akıllı TV modelleri Vision S serisini duyurdu. İki farklı modelden ve üç farklı ekran boyutundan oluşan akıllı TV’lerden Vision S modeli 55 inç ve 66 inç; Vision S Pro ise 65 inç ve 75 inç şeklinde iki ayrı ekran boyutunda geliyor.

Vision S akıllı televizyon teknik özellikleri

Honghu işlemcisinden güç alan yeni Huawei Vision S akıllı TV’ler, 120 Hz yenileme hızı, 4K çözünürlük, yüzde 92 DCI-P3 renk paleti gibi özellikler sunuyor. Her iki TV modeli de HarmonyOS işletim sistemi sayesinde oyun, eğitim, sağlık, ofis gibi pek çok farklı alanda özellikler sunarken, akıllı telefon ve ekranlar arasında kesintisiz bağlantı sunuyor. Ayrıca tüm TV modelleri 4 adet Huawei Sound 10W hoparlör ile geliyor.

Huawei’nin akıllı TV ürünlerinde Vision X, Vision S ve Vision V olmak üzere üç farklı serisi bulunuyor. Vision S, bu noktada orta segment bir TV serisi olarak karşımıza çıkıyor ve akıllı telefonlardaki karşılığının Huawei Nova serisi olduğunu söyleyebiliriz.

KAYNAK: WEBTEKNO, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'de vekillere sosyal medya uyarısı: Daha hassas olun
Macaristan'dan dikkat çeken açıklama: Brüksel’de yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor