Xiaomi Mi A3 sahiplerine ücretsiz onarım müjdesi

Xiaomi Mi A3 için yayınlanan Android 11 güncellemesi kritik bir hataya neden oluyordu. Kullanıcıların sorun yaşaması nedeniyle Xiaomi, bu cihazlar için ücretsiz onarım duyurusunda bulundu. Xiaomi Mi A3 sahipleri Android 11 güncellemesi nedeniyle telefonları bozulursa ücretsiz olarak tamir ettirebilecek.

Xiaomi Mi A3 sahiplerine ücretsiz onarım müjdesi
Xiaomi Mi A3 sahiplerine ücretsiz onarım müjdesi
GİRİŞ 05.01.2021 09:09 GÜNCELLEME 05.01.2021 09:09

Güncelleme sonrasında sorun yaşayan cihazlar için gelen ücretsiz onarım imkanından, garanti kapsamında olan ve olmayan bütün cihazların yararlanacağı belirtiliyor. Söz konusu onarımın ilk olarak Çin’de başlayacağı belirtiliyor. Kullanıcıların yapması gereken tek şeyin yetkili servislere gitmek olduğu aktarılıyor.

Gizmochina tarafından yayınlanan haberde firmanın kullanıcılardan özür dilediği ve Xiaomi Mi A3 modeli için ücretsiz onarım imkanı olacağı belirtildi. Ancak Mi A serisinin daha önceden de sorunlar yaşamış olması dikkatlerden kaçmadı. Çünkü, Mi A2 modelinde Android 10 güncellemesi için 3 kez sorun yaşanmıştı.

Güncellemenin neden olduğu sorun sonrasında başlatılan ücretsiz onarım imkanının Türkiye’de olup olmadığı henüz bilinmiyor. Bununla birlikte yeni güncelleme paketinin kullanıcılara ne zaman buluşacağı da henüz belirsiz. Gelecek olan yeni güncellemeyle birlikte sorunsuz bir Android 11 geçişinin sağlanması bekleniyor.

KAYNAK: SHİFTDELETE, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?