Xiaomi'nin katlanabilir cihazı metroda görüntülendi

Xiaomi’nin uzun zamandır katlanabilir akıllı telefonlar üzerinde çalıştığı biliniyordu. Çin merkezli firmanın bu alandaki çalışmalarının sona yaklaştığı fotoğraflarla ortaya çıktı. Xiaomi markalı katlanabilir bir cihaz metroda görüntülendi.

Xiaomi'nin katlanabilir cihazı metroda görüntülendi
Xiaomi'nin katlanabilir cihazı metroda görüntülendi
GİRİŞ 17.01.2021 11:44 GÜNCELLEME 17.01.2021 11:44

Samsung, Huawei ve Motorola gibi akıllı telefon üreticileri son yıllarda katlanabilir akıllı telefon modellerini piyasya sürdü. Ancak bir şekilde, Xiaomi henüz bu listede yok. Çinli şirket katlanabilir akıllı telefonunu test ediyor ve yakında piyasaya sürebilir.

Cihazın fotoğrafının metroda çekilmiş olması, Xiaomi'nin katlanabilir akıllı telefonunun piyasaya sürülmeden önce yapılan "saha testinden" geçtiği anlamına geliyor. Fotoğraflarda sadece cihazın MIUI 12 arayüzünü çalıştırdığı görülmekte ve kaynağa göre cihaz 256GB dahili hafıza ile gelecek.

Ayrıca, üstte, altta veya herhangi bir köşede selfie kamerasının da mevcut olmadığı göze çarpıyor. Bu detaylara ek olarak güç ve ses tuşlarının, cihazın sağ tarafında olduğunu görüyoruz. Xiaomi'nin ilk akıllı telefonunun piyasaya çıkış tarihi henüz belli olmasa da, cihazın 2021 yılı içerisinde raflara çıkacağına kesin gözüyle bakılıyor.

 

 

KAYNAK: DONANIMHABER, HABER7
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu