570 bin TL'lik Galaxy S21 Ultra satışa sunuldu

Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S21 Ultra’nın ultra lüks versiyonu geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Özel bir şirket tarafından tamamen altın ile kaplanan Samsung Galaxy S21 Ultra’nın 570 bin TL fiyatla satışa sunulduğu açıklandı.

570 bin TL'lik Galaxy S21 Ultra satışa sunuldu
570 bin TL'lik Galaxy S21 Ultra satışa sunuldu
GİRİŞ 22.01.2021 11:41 GÜNCELLEME 22.01.2021 12:09
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Rusya merkezli Caviar şirketi genellikle altın ve değerli taşlarla kaplı akıllı telefonlar üreterek ultra lüks tasarımlar ortaya çıkarıyor. Altın ve benzeri değerli metaller kullanan firma iPhone ve Samsung’un amiral gemilerini normal fiyatlarının onlarca hatta yüzlerce katına satışa sunabiliyor. Bunun son örneği Samsung Galaxy S21 Ultra modelinde ortaya çıktı. Samsung’un en yeni amiral gemisi Galaxy S21 Ultra’nın Caviar tarafından yeniden tasarlanan versiyonu 570 bin TL fiyatla satışa sunuldu.

Kasası, parlak saf altından dekoratif öğelerle olumlu bir kontrast oluşturan S21 Ultra, dayanıklı PVD kaplamaya sahip. Ayrıca özel tasarım S21 Ultra’da keskin çizgilerin lazerle kazınmış 21 numara ile birleştirilmesiyle doğan lüks ve zarafet izlenimi mevcut Aynı zamanda sağ alt köşedeki altın renkli Havyar yazısı, genel tasarımı engellemeyen özel bir şıklık oluşturuyor. Lüks klasik tarzı sevenler için özel olarak yaratılan S21 Ultra modelinin dünya çapında tek parça olarak yer aldığını iddia ediliyor.

YORUMLAR 15
  • Fadıma 3 yıl önce Şikayet Et
    Bir akşam yemeğine 35 bin tl hesap ödeyen mi var bu ülkede boş konuşmakta üstünüze yok
    Cevapla
  • ebabil kusu 3 yıl önce Şikayet Et
    belliki senin devamli uçukluyor :)))
    Cevapla
  • xxxxx 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne oluyor altın kaplama olunca sanki som altın fiyata bak 10 bin tl lik telefon altın kaplama olunca 570 bin tl olmuş akıl akıl şeyime takıl.. samsung bir kere telefon yapmasın bu işlerden vazgeçsin..
    Cevapla
  • SAMSUNG 3 yıl önce Şikayet Et
    Tamam efendim hemen telefon yapmaktan vazgeçiyoruz
    Cevapla
  • gerçekci nuri 3 yıl önce Şikayet Et
    türkiye ded alan olacaktır arkadaşalr 500 bin tl bir gün de kazanalar insanlar var ülkemizde ve hayatında 500bin göremeyecek olan insanlar gelir dağılımı adaletsizliği ve uçurumlar.bir akşam yemeğine 35 bin tl hesap ödeyenler
    Cevapla
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Ancak parası çok aklı...... Olan alır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı