Samsung'un 7 bin mAh bataryalı telefonu sertifikada görüldü

Samsung orta seviyeye hitap eden yeni bir model piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Galaxy M62 isimli cihazın FCC sertifikalarında 7 bin mAh bataryaya sahip olduğu ortaya çıktı. Orta segmente ağırlık veren Samsung’un yeni cihazı Galaxy M62’nin önümüzdeki ay tanıtılması muhtemel.

Samsung'un 7 bin mAh bataryalı telefonu sertifikada görüldü
Samsung'un 7 bin mAh bataryalı telefonu sertifikada görüldü
GİRİŞ 17.01.2021 12:46 GÜNCELLEME 17.01.2021 12:46

Samsung, Galaxy M62 olarak adlandırılan yeni bir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Samsung Galaxy M62’nin FCC sertifikası, telefonun hızlı şarj ve batarya özelliklerini ortaya çıkardı.

SM-M62F / DS model numarasıyla FCC'de görüntülenen Samsung Galaxy M62, büyük bir bataryaya sahip olacak. FCC listesi cihazın, 7000mAh bataryaya sahip olacağını ve kullanıcılara 25W hızlı şarj cihazının sunulacağını gösteriyor. Ayrıca sertifikaya göre yaklaşan telefon, bir USB Type-C bağlantı noktası ve 3.5 mm kulaklık jakı içerecek.

FCC sertifikasında başka detay bulunmuyor ancak daha önce Geekbench'te listelenen telefon, Exynos 9825 yonga setinden güç alacak. Geekbench'e göre Galaxy M62, 6GB RAM'e sahip olacak ve Android 11 ile gelecek.

Samsung, yaklaşmakta olan telefonunu bu yılın ilk çeyreğinde piyasaya sürebilir bu nedenle yakında daha fazla detayı sizlerle paylaşacağız.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!
Zorunlu trafik sigortasında yeni dönem! Her ay hesaplanacak